Tisdag och onsdag

Härhemma är jag och Samuel fortfarande rätt förkylda. Jag klarar ju av det ganska bra tack vare F som lämnar barnen och låter mig sova ut på morgonen.
 
Samuel snorar och hostar och inatt vaknade han en 6-7 ggr vilket gör mig trött... Längtar tills han sover hela nätter eller i alla fall bara vaknar 1 gång/natt. Det verkar som han inte blir mätt av amningen eftersom han ständigt vill amma. Jag kör med gröt och matburkssmakisar varje dag men det mesta spottas ut och han är inte alls förtjust i mat än...
 
 
19kr  storlek 74
 
Jag har köpt två höst/vår jackor på Tradera till Samuel. Smarta jag satte bud på båda men låga bud (9kr och 19kr) och trodde aldrig jag skulle vinna båda. Tur att de var billiga. Sedan kan kusin O ärva de och ha de till våren :-)
 
Annars händer väl inte så mycket härhemma. Barnen går i skolan, F sitter vid datorn, S gnäller och är missnöjd och jag går igenom köket. Åh, vad härligt det är att slänga saker och sätta irodning fint i lådor/skåp.
 
Alla planer för denna vecka går i stöpet i alla fall i och med förkylningen. Igår hade jag tänkt hälsa på på jobbet, idag var det dags för en träff med min mammagrupp från nätet och imorgon hade jag tänkt ta en tur till Öppna Förskolan. Tråkigt att missa en massa roligt men det kommer fler veckor och träffar som tur är.
 
PÅ fredag är tanken i alla fall att jag och F ska ut på lite lunchbuffé, kinamat såklart. Lite mysig egentid utanför hemmet är alltid trevligt men lilleman S ska ju med såklart. Hoppas vi kan få honom att sova en stund under tiden vi äter.
 
Det går bra för barnen i skolan men några klagar på att Henry ibland inte lyssnar och att han är så otroligt långsam. Och det är han det vet vi, just med påklädning och mat är han som en snigel. Jag sade att ibland funkar det att göra det till en räknetävling. Typ jag räknar till 20 så ska du ha på dig alla kläder. Jaja det blir väl bättre med det också.
 
Ni får ha en fortsatt härlig vecka!
 
Inatt drömde jag att jag träffade O min nya brorsson och han var så gullig, sedan var vi i vår gamla sommarstuga som var helt fallfärdig. Saknar min familj <3

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

kom nu hem.... jag hjälper er att hitta en schysst lya i malmö....

Svar: Jag önskar det vore så lätt men tyvärr är det inte det. Jobb måste vi ha därnere först och om det blir flytt blir det utanför Malmö.
Chetti

2012-08-30 @ 09:26:45
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Håller med föregående talare ;)

Svar: :)
Chetti

2012-08-31 @ 11:28:38
URL: http://www.ingells.blogg.se
Postat av: Stamp-E

hehe...

Svar: :-)
Chetti

2012-08-31 @ 18:23:48
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0