Lördag, söndag

 
 
 
Vi hade det roligt ute i lördags. Vi åt god mat och sedan spelade vi spel inne i spelhallen. Jag var helt slut så jag orkade inte gå hem till min kompis på kvällen utan vi tog fram godis och glass och kollade på film.
 
Igår, söndag så bakade vi pepparkakor med rosa kristyr och linser. Jag har lagt undan till Henrys kalas, julen och nyår. Efteråt pysslade barnen med julkorten. Först tänkte jag inte skicka i år men så tänkte jag men nej det är ju tradition :D
Jag kommer skicka de som går med Citymail så det blir gratis hehe
 
 
 
 
 
 
Sedan cyklade jag över en mil på min cykel. På kvällen gick jag ut med stora barnen och åkte pulka. Det var så kallllttt men väldigt roligt! Jag åkte också såklart  :D
 
Idag har jag skrivit ut tågbiljetterna till Malmö. Börjar få lite smått ångest inför resan... Tre barn, en massa packning, barnvagn, snö och kyla, förseningar? Tågproblem? Bagaget? De har ingen plats för vagnar direkt så det gäller att försöka fälla ihop vagnen så gott det går och slänga upp all packning på hyllorna. Vi har en "extrastol" så det är bra. Och så sitter vi mittemot varandra utan några inkräktare :)
Jag ska stå längst fram när tåget öppnas så jag får in vagnen någonstans. F kan ju inte gå så bra så det är jag som får ta med alla barn, packning m.m. upp på tåget och så.

Åh, hoppas det går bra! Alicia är duktig och kan säkerligen hjälpa en hel del med Samuel. Hoppas bara terroristen inte bråkar för mycket (med Alicia) utan att det är på gott humör oh tycker det ska bli kul!
Två bärbara DVD med, hörlurar och en hel del gott så ska det väl gå, eller?? :D
 
 
Har kollat lite på resesängar på nätet men jag hoppas kunna få låna en gratis. Annars köper jag en billig. Vi ska ju ändå ha den ett par ggr när vi är och hälsar på mormor :-)
 
Imorgon blir det troligen en vända till Öppna föskolan och på eftermiddagen ska jag och Alicia till "kissdoktorn". Hon ska få göra något flödesmätningstest igen och så ska vi prata om hennes problem. Det är bättre nu men ibland kan hon kissa i sängen flera dagar efter varandra. Ibland inte på en månad. Åh, vad jag önskar att vi slipper samma problem med Samuel!
Trött på urindoft, madrasser som förstörs trots skydd, allt tvättande...
 
Ni får ha en skön vecka trots kylan och snön!!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

det ordnar sig med tåget... annars finns buntband och silvertejp hehe... gött med pipparkagor... vi ska ha bakdag på lördag tillsammans med popok..... lussebullar och pipparkagor står på menyn...

Svar: Mysigt med en bakdag! Vi ska oxå baka på lördag. Lussebullar och chokladbollar. :D
Tack för tipset om sidan. Jag har hittat en på Ica Maxi faktiskt. den verkar bra men ska kolla på den noggrannt i affären.
Chetti

2012-12-04 @ 07:50:51
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

hej hej... ang. surfplattan...

Hej.

Gå in och kolla på Chinabuye.com

riktigt feta surfplattor till bra priser.

det är en seriös sida, har beställt därifrån flera gånger,
och även reklamerat saker, snabb support.

leverans några veckor men gratis porto.

2012-12-05 @ 07:19:28
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

haha, det ser nästan ut som sån spam-reklam haha... det är bara därför att jag först skrev det någon annanstans och sen klippte ut o la det här istället, mycket lättare... enjoy...

2012-12-05 @ 07:20:08
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

japp gött o baga.... ica maxi.... skojar du... kolla in sidan säger jag bara..

Svar: :D Jag har inte kollat in sidan än men en dag haha
Chetti

2012-12-05 @ 12:28:18
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0