Onsdag-torsdag

Sjukstugan fortsätter. Barnen är småförkylda och hostiga men går i skolan. F är förkyld och hostig, Samuel är jättesnorig och gnällig och jag själv är också förkyld.
Men jag har inte riktigt tid att vara sjuk då barnen måste till skolan m.m. Imorse gick jag upp 06.00 trots att jag fått vara uppe ett par ggr med Samuel.
 
Iväg med Alicia till skolan 07.00 då hon skulle gå i Luciatåget. Hem och göra iordning Henry som jag sedan lämnade vid 08.00. Samuel och f sov hela denna tiden :D
Jag gick förbi jobbet en sväng och lämnade mina julkort. Hoppas de kommer fram i tid man vet aldrig med snön och så.
 
 
Jag har inte skött min träning denna veckan men man bör väl inte träna när man är jätteförkyld och öm i kroppen?! Och jag har ätit saker som jag inte borde men men.
 
När förkylningen lagt sig blir det träning igen. Det kommer alltid nya veckor att fortsätta på det jag börjat. Jag har ändå gjort ett enormt arbete denna hösten vad gäller min vikt. -16kg och jag har normal BMI. Nu blir det ju lite si och så i december men 2/1 då är det nya tag och då ska sista kilona bort!
 
 
Igår fyllde ju Henry 7 år så först sjöng vi på morgonen och så fick han sina presenter! Han blev mycket glad för sin surfplatta. F hjälpte honom med att ladda ner en massa spel gratis från nätet.
På kvällen när barnen somnat kunde jag sitta och surfa på den, underbart kul haha :D
 
Vi var ute och åt pizza hela familjen igår. Henry fick bestämma vilken middag vi skulle äta. Mysigt när vi väl kom dit.
 
 
Letar efter en större overall till Samuel. Har kollat online och i 4 butiker men det fanns ingen bra. Nu förltar jag mig på Tradera.se och har lagt bud på en som ser bra ut. Vi får se!
 
Jag har precis skrivit en lång köplista inför kalaset på lördag! Kul med kalas men fy vad vi spenderat denna månad... Och barnens julklappar är inte köpta än. Men det får bli med nästa månads pengar.
 
 
I eftermiddag ska Alicia gå i ett Luciatåg i Norsborgs centrum tillsammans med lokalpolisen. Då får jag och Henry titta på. Vi fick inte komma till skolans luciatåg för de hade inte plats för oss föräldrar, tråkigt :(
 
Imorgon är det fredag och jag ska iväg och handla och sedan ska jag på julbord med jobbet på kvällen. Ska bli kul att få komma hemifrån, lite paus från barnen :D
 
 
Samuel ammar fortfarande från typ 02.00 och så några ggr innan uppstigning. Har inte orkat ta tag i det ordentligt p g a både min och hans förkylning. Men det kommer nog gå bra att ta bort sista målen till slut men kanske inte just denna veckan. Vi får se.
 
På lördag är det dags för 7-årskalaset och 18 barn är inbjudna. Men vissa barn är skumma, ett barn slängde inbjudningskortet i papperskorgen för att han inte ville gå, en gav tillbaka det och sade att han inte får gå, en sade "jag vill inte gå på ditt dumma kalas". Vad är det med dagens barn?? :-O
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Otacksamma barn nuförtiden eller kanske de vet att föräldrarna inte har råd att köpa present. Då blir det lite lugnare med färre barn och jag hoppas alla känner sig nöjda både gäster och festföremål. Din beskrivning av nätter och morgnar är jag väl bekant med och den fruktansvärda tröttheten kan man aldrig glömma.

Svar: mmm
Chetti

2012-12-13 @ 22:40:33
Postat av: mamma

Otacksamma barn nuförtiden eller kanske de vet att föräldrarna inte har råd att köpa present. Då blir det lite lugnare med färre barn och jag hoppas alla känner sig nöjda både gäster och festföremål. Din beskrivning av nätter och morgnar är jag väl bekant med och den fruktansvärda tröttheten kan man aldrig glömma.

Svar: Ja, det är väldigt underligt. De flesta har inga barnkalas själva så det är kanske därför??!!Det kom bara 8 barn så det var lagom :D
Nej, och du har haft sådana nätter/morgnar med 9 barn!! Hur orkade du? :)
Chetti

2012-12-13 @ 22:40:45
Postat av: Stamp-E

4 real??? barn som svarar så? det var det jävligaste! o vadå inte plats för föräldrarna? det är ju därför barnen har luciatåg ju...

NEJ, du ska inte träna när kroppen är sjuk. Huvudregeln att gå efter är: kroppen dålig hals och neråt ingen träning, annars är det lugnt... sen kan man ju känna efter själv.. lite snorig o hängig kan man träna på, det gör bara kroppen gott, men med en infektion i kroppen är det ett big NONO. Mycket farligt, kan sätta sig på hjärtat. Jag har varit snörvlig i 2 veckor nu, men ändå kört stenhårt, men jag känner ju att kroppen mår bra. Lite snorig blir man alltid i dessa tider, det betyder inte att man är sjuk. du får proppa familjen med c-vitaminer, vitlök och te :)

Jag äter själv minst en citrus-frukt om dagen, tror att det är bra för en, plus multi-vitamin-brus varje morgon och dessutom någon/några frukter till under dagen.

tjingeling och trevlig helg

Svar: Ja, det är sjukt alltså. Ja, de hade inte plats för föräldrarna utan bara för skoleleverna, tråkigt men sant...
tack för råd och tips! Tänkte börja träna idag igen och äter mycket clementiner och annat. Jag äter också vitaminer varje dag.
Chetti

2012-12-14 @ 07:56:23
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Alltså vilka ungar! Shit!!

Svar: Jag vet, helt sjukt!
Chetti

2012-12-14 @ 13:44:48
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0