Pågående

I helgen har det varit fullt upp med städ, träning och annat. Idag har vi packat inför Skåneresan, det som går och det känns verkligen bra att ha det gjort. Nu är det dags att slappa resten av året haha. Nästan i alla fall.
 
 
3 nätter utan amning och jag säger nu att jag slutat amma helt. Varför känns det plötsligt vemodigt? Det är skönt men samtidigt vemodigt att aldrig mer amma en liten bebis. Inatt vaknade han 22.00 som vanligt och var vaken till 00.00 och sedan sov han till 03.30, somnade efter en stund och vaknade 06.00 då han fick gröt och sedan sov till strax innan 9.
Så det går framåt. Innan vaknade han lätt 6 ggr/natt men nu är vi alltså nere i 2ggr redan. Dessutom är det skönt att kunna dela på natten. F tar honom fram till 5/6 då tar jag över, ger gröt och får honom att somna om.
 
Vi försöker med välling varje natt men änslänge ratar han det tyvärr. Men vi ger inte upp. Vi fortsätter att prova varje natt och hoppas att han tar det till slut om inte så får han gröt. Men verkligen skönt att han kan klara sig utan mat 21-05/06 utan större problem!
 
Emma var här igår till idag. Hon fick sina klappar och vi fick av henne. Ett förstorat foto på Alicia och Henry i ram.
 
 
Imorgon är det så äntligen dags för julafton. Vi är ensamma och vi ska göra såhär:
 
Vid 13/14 jullunch med köttbullar, prinskorvar, ägg, rödbetssallad, vörtbröd, potatis.
15.00 Kalle Anka
Vid 16.00 julklappar
Vid 18.00 julmiddag med stek, ris, potatisklyftor, sås, kex med goda ostar
Vid 20/21 gottebord med kakor, Paradis, godis
 
Julmust att dricka såklart! En vit jul för barnen!
 
Ser det bra ut? :D
 
På nyårsafton är vi själva vad jag vet och vi ska vi köpa hem kinamat. Och ha gottebord senare på kvällen. Vi ska dricka öl och mousserande vin. Ingen vit nyår för barnen haha. Men vi super inte utan njuter av 1-2 öl och lite mousserande vin.
 
Ni får ha en riktigt GOD JUL!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0