Fredagen är ju idag


                                                   

Idag hade jag och F uppföljningsmöte igen med Henrys fröken. Jag vill bara säga att Henry har inte gjort något som bidrar till dessa möten.

Mötet gick strålande och jag tror både vi som föräldrar och läraren fick prata igenom om hur vi tänker och tycker att det går. Det kändes bra efteråt och klumpen har släppt.
Visst kan allting blossa upp igen men vi hoppas inte det.

                                            

Idag har jag packat BB väskan och en väska till barnen. Om lillebror väljer att titta ut 9 dagar innan BF som storebror då har vi bebis om en månad =)
A ska ta barnen när vi ska in till förlossningen. Om det blir på kvällen/natten då får de lämna barnen på fritids, startar det på morgonen då hinner vi själva lämna och startar det på eftermiddagen så får de hämta barnen på fritids. Det bästa hade varit på helgen så vi slipper hela fritidsbiten men tyvärr kan man ju inte välja =)

                                                

Fick veta vad jag får i graviditetspenning denna månad blää. Mindre än hälften av min lön då det endast är 19 dagar jag får för. Visst kan vi betala räkningar och mat men inget annat. Nu har vi ju allt för bebisen så det blir väl till att snåla in lite på mat och sådant så att pengarna räcker till nästa barnbidrag. 

                                                           

Nu är det sportlov en vecka framåt här hos oss och barnen ska vara lediga hela veckan, hjälp... Jag har lite saker som vi ska hitta på, men det är svårt för mig att gå och ta mig runt just nu. Så vi får ta det lugnt emellanåt.

I helgen skulle jag och F egentligen gått ut och haft lite mamma-pappatid men p g a att Alicia varit sjuk så skjuter vi fram det till nästa helg.  Så vi har inga planer alls i helgen, förutom städning. Vad ska ni göra i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0