Liten bloggpaus

Har haft en liten bloggpaus, inte av frivillig art men det kommer ni förstå av texten.

Hmm vi börjar med tisdagens aktiviteter.

                                               

I tisdags var det 12 år sedan jag började jobba på Citymail. Tänk att det gått så många år, otroligt! Jag trivs bra på jobbet, saknar arbetskompisarna nu när jag går hemma om dagarna.

                                           

Jag följde med Henry och hans förskoleklass till Konserthuset inne i stan. Fantastiskt fint och de spelade så bra. Tyvärr var det ju inriktat för barn så där var två clowner längst fram som skulle göra det hela roligare för dem. Jag hade önskat bara att få höra på de vackra instrumenten.

Men glad att jag fick följa med. På t-banan hem ville inte Henry sitta ner på sin plats och vaktmästaren som hade följt med för att många ordnarie var sjuka skulle ta tag i detta problem. Grejen är att han varken känner Henry eller tar han dom barn i vanliga fall. Han höll fast honom i stolen, Henry blev mer och mer frustrerad och ledsen. Till slut sade jag till honom att släppa Henry. Henry var så ledsen, arg och uppriven. Det trängde t o m ut "blodprickar" under ögonen.

Jag har tagit upp det med skolan och de ska ta upp det med ledningen och vaktmästaren. Han ska inte få följa med på fler utflykter. Jag fick så dåligt samvete men trodde att vaktmästaren visste vad han gjorde. Han sade bara att jag är vuxen och du ska lyda. Grejen är att det var en liten skitsak som förstorades upp och förstörde det roliga i hela utflykten för min lille gubbe.

                                             

På kvällen var det dags för föräldramöte i Alicias klass. Barnen fick vara hos en kompis tills F kom hem. 6 föräldrar kom och det går 24 barn i hennes klass... Jag förstår inte de föräldrar som inte kommer, som aldrig kommer. Är man inte intresserad av vad som händer i klassen? Vill man inte ha chansen att ställa frågor till lärarna? Det är ju även tråkigt för lärarna som ordnar mötet.
Brukar ni gå på föräldramötena?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0