ONSDAG-TORSDAG

Igår åkte jag till Babyland för att snusa runt lite. Vilka överpriser de tar!

Tacka vet jag näthandel, Tradera och Blocket =)

Jag köpte i alla fall några saker bl.a.

Badjhälp till badbalja/badkar, bara att lägga bebisen där i och bada den.


Ett babygym

Jag hämtade även gratispaketet man får genom dem. Det innehöll gratisnappar, ett litet paket skötlappar, några blöjor och reklam. Inget speciellt men gratis. Har nu 5 nappar som jag fått gratis. Lillebror vill kanske inte ens använda napp, för de gjorde aldrig Henry. Han var en snuttefiltsälskare istället =)

Idag fick jag ett paket som jag beställt från nätet!


Babysitter från www.jollyroom.se

Nu börjar bebissakerna bli kompletta. Kul att se allting och snusa på dem. Det är så mycket mer verkligt för barnen och de frågar mycket.

Ikväll ska barnen på kalas 18.00-20.00. Det är en kompis i porten på våning 7 som fyller år. Nära och bra =)

Ja, annars händer det inte så mycket här. På Alla Hjärtans dag fick jag en kaka av maken när han kom hem. Han vet att jag gillar kakor hehe. Barnen fick chips och glass. Själv fick han ingenting men han har precis köpt en laptop för dryga 12000kr så han har fått så det räcker och blir över =)

Imorgon är det fredag och det är nice. F ska till Malmö över dagen. Han har börjat jobba som tolk i sitt stamspråk, urhobo. Så han ska tolka några timmar på Migrationsverket i Malmö imorgon. Men han hinner nog inte träffa någon tyvärr. Kul med ett extrajobb i alla fall!

På lördag ska vi till Tom Tits tillsammans med A och barnen. Hon har fixat riktigt billiga biljetter genom sitt jobb. Så det blir en heldag där och det ska bli kul. Det är ett ställe fullt med experiment och jag har alltid velat gå dit men det är svindyrt egentligen.
http://www.tomtits.se/ Ni kan läsa mer om ni klickar på länken.

Sportlov om drygt 1 vecka och barnen ska få vara lediga. Har tänkt några saker som vi ska göra bl.a. åka kryssning, åka till inomhusbad, åka till stan där de har några aktiviteter, ev inomhuslekland. Vi kommer ju ha lite mindre pengar nu när jag inte får lön längre så vi får se vad vi har råd med...

Ha en härlig fredag och lördag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0