Måndag-tisdag

Jasså, nu var jag plötsligt i vecka 30. Känns som jag precis var i vecka 8 typ :)

                                                 

1/2 månad kvar att jobba och nedräkningen är i full gång. Men det känns overkligt att jag snart inte ska behöva gå till jobbet på länge (?)
Det är tufft att jobba, stå upp i många timmar, cykla, gå, springa nerför trappor. Alla mina extrakilo hjälper ju inte heller till...

                                                


Idag var jag på Huddinge Sjukhus och specialistmödravården. Det var dags för min immuniseringsspruta. Bebisen har positiv blodgrupp och jag negativ så jag kan bilda antikroppar mot bebisens blod. Jag har inte bildat dessa än trots tre graviditeter så det känns skönt. Jag antar att sprutorna hjälper till att hålla mitt blod ifrån bebisens oskyldiga blod =)

Annars har det inte hänt så fasligt mycket. Vi har långa dagar på jobb med mycket post så vi kämpar på. Men det rör sig bara om några dagar till sedan blir det väl lite lättare igen?!

                                       

Läggningen av barnen är bättre men inte bra än. De accepterar att det är läggdags, Alicia somnar snällt i sin säng men det tar tid för Henry att komma till ro. Men det är mycket bättre och nu har vi i alla fall 1-2 timmar utan barn på kvällen =)

Felet på tvättmaskinen var inget vi hade orsakat så det ska Whirlpool stå för. De har beställt grejer och så kommer de ut igen och lagar den. Skönt att slippa den extra utgiften. Snart ska det ju shoppas bebisgrejer och då behövs ju pengarna hehe

Ja, ni får ha en fortsatt härlig arbetsvecka!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0