Tisdagsinlägg

Hallå på er!

Shit vad vi har det kallt nu. Många minusgrader och det syns på mina stackars köldskadade ben. Röda, torra och det gör ont. Jag vet bara inte vad jag ska ta på för kräm för att kyla ner dem och göra de normala igen. :(

                                                             

Nu kan jag äntligen skriva att jag bara har en, ein, uno, one dag kvar att jobba. Yes imorgon jobbar jag min sista dag på förhoppningsvis länge. För fr o m torsdag har jag ju fått beviljad graviditetspenning p g a fysiskt tungt arbete. Troligen är jag hemma till augusti 2013. Vi får se vad ekonomin tillåter och om jag orkar vara hemma sålänge haha

Sedan så vill jag ju gärna börja plugga också så nu under detta året så måste jag rensa skallen och ta beslutet. Jag måste erkänna att jag tänker på pengarna mest. Jag har ju en ganska ok lön nu och trivs ändå bra på jobbet trots tuffa vintrar. Tanken på att behöva låna från CSN och leva på mycket mindre är inte så lockande. Men samtidigt så springer livet iväg och vill jag verkligen vara brevbärare hela livet? Vill jag inte följa min dröm och bli sjuksköterska med specialistinriktning? (barnmorska eller annat intressant)
På något sätt vet jag vad jag borde göra för jag vill inte ångra mig senare i livet. Jag kommer ju vara tjänstledig och är alltid välkommen tillbaka till jobbet =)

                                                

Nu är jag plötsligt i vecka 32 och har nu knappt 9 veckor kvar till beräknat datum. Hjälp nu börjar det ju närma sig! Snart är det dags att föda ut denna lillebror och inte få sova om nätterna =)

                             

Nu har jag anmält Henry till simskola. Simskolekursen sträcker sig över beräknat födelsedatum men när bebisen kommit då kan ju pappa F åka dit med honom eller min vän A. Hennes son ska gå på samma kurs. Hade varit skönt om Henry lärde sig simma innan sommaren.

Sista januari idag och det är alltid skönt. Nu är det ännu mindre vinter kvar och våren kommer snart?! Inte om man tittar ut på all snö och den kyla vi har men men snart =)

Ha en fortsatt skön vecka!

Kommentarer
Postat av: fia

Go for it! Skolan alltså! Vad har du att förlora? Som du skriver är det ju bara gå tillbaka till jobbet om det inte skulle funka. Nu är lillebror snart här. Lycka till med allt!

2012-01-31 @ 22:33:16
URL: http://levefriheten.blogg.se/
Postat av: Anna U

tycker det samma som fia.jättekul att H och W ska gå på samma simskola. klart jag tar dem

kram

2012-02-01 @ 21:17:38
Postat av: Kerstin

fia: Tackar =)Anna U: Vad bra! Tack! Kram

2012-02-02 @ 19:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0