Fredag-lördag

Igår, fredag var vi hemma hela dagen. Barnen var ute och lekte med kompisar hela långa dagen.
 
På kvällen hade vi lite mys och vi kom inte i säng förrän 01.00... Samuel somnade dock vid 23.00. Vi är ju lediga sedan en månad tillbaka och våra tider har blivit helt upp och ner.
 
Samuels förkylning är bättre men nu är jag förkyld.
 
Idag var det dags för Promise´ son Jonathans dop. Precis när vi skulle ge oss av så bad Promise oss åka och hämta maten till dopet. Så vi kom alldeles försent och vi hann inte ens vara med i kyrkan, tråkigt :(
Men festen var riktigt trevlig. Mycket folk, 98% nigerianer och en hel del halvnigerianska barn.
Barnen hade kul och vi fick god nigerianska mat. Efter ett par timmar åkte jag och A och alla barnen hem. F och N stannade kvar och de är där fortfarande.
 
F träffade jättemånga som han kände förr i tiden när han var ganska ny i Sverige och han hade verkligen kul! Det var längesedan jag såg honom så uppåt! Så han ville stanna kvar och prata med dem. Och det får han så gärna för han sitter alltid hemma. Han behöver ut och träffa vänner och så.
 
Nu är vi hemma, Samuel sover, Alicia tittar på tv och Henry är ute och leker med kompisar på gården. Skönt med lite lugn och ro!
 
Imorgon är det dags att tvätta och packa inför Skåneresan på måndag! Vi vet att det kommer vara en skitjobbig resa för Samuel skriker i bilstolen. Men vi får stanna ofta och ta upp honom och andra tricks för att ta oss fram. Men det är verkligen tråkigt och hemskt att han gapskriker sådär. :(
 
Ni får ha en fortsatt trevlig helg!!

Nu kommer jag säkerligen inte blogga på ett tag för i Skåne lär jag inte blogga. Så ha det så jättebra sålänge :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tråkigt att ni inte hann vara med på dopet. Kunde inte Promise ha planerat mathämtningen bättre? Han har väl många vänner, som kunde ha gjort honom den tjänsten.

Svar: Han ringde oss 12.00 för att det blev lite kaos med de som skulle hämtat maten. Och det var nära oss så självklart ställde vi upp så att gästerna inte blev utan mat men visst var det urtråkigt att missa själva dopet :(
Chetti

2012-07-14 @ 22:40:52
Postat av: Stamp-E

lol för promise.... antingen så missar han själv dop eller så ordnar han så andra gör det.... geez...

Svar: Ja haha så kan man också se det :)
Chetti

2012-07-16 @ 08:04:48
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0