Jag är tillbaka :)

 
Det har varit fullt upp och jag har inte haft tid att blogga alls.
 
I tisdagskväll kom min syster Ingela och hennes tre killar. Barnen var superglada! Vi lade oss rätt sent.
 
Ingela
 
Simon, Henry och Kalle
 
Albin
 
På onsdagen åkte vi kryssning med Viking Lines Cinderella. Vi kom sent till gaten men lyckades ändå komma med. Vi hade ju redan betalt. Men trafiken i STHLM är sjuk speciellt morgon/eftermiddag. F sicksackade mellan filerna, bytte resväg och Ingela var superduktig på att hinna med för det kan inte ha varit lätt... Jag hade inte gjort det :) Det var helt otroligt att vi ändå hann med för i bilen ställde vi in oss på att inte hinna och Alicia började såklart gråta.
 
Kryssningen var som vanligt. Barnen hade kul men Samuel och de fulla medpassagerarna höll mig vaken på natten...
 
På torsdagen när vi hade kommit hem så gick vi ut och lekte en stund på en närliggande lekplats.
 
På fredagen fixade vi inför dopet, handlade det sista, fixade i lokalen, Ingela började med tårtorna och vi hämtade dopklänning.
Sent på kvällen åkte jag och hämtade min bror E, hans höggravida sambo K och deras gulliga son E. Det blev en del snack innan vi till slut lade oss.
 
brorsan
 
Brorsans höggravida sambo (BF 15/8)
 
På lördagen var det så dopdags. Jag lagade fried rice och gjorde sallad, Ingela gjorde klart tårtorna och sedan handlade vi grillad kyckling på Ica. Vi hyrde en lokal av kyrkan och där var vi i bra tid och promenerade över till kyrkan. Faddern Promise var i tid denna gång :)
Förra gången kom han när ceremonin var igång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag tyckte det var jättefint i kyrkan och dopet gick jättebra! Jag läste förbön, Alicia hällde upp dopvattnet och Henry torkade pannan på Samuel.
 
 
 
 
 
 
Dopfesten var också lyckad. God mat, goda kakor och fantatiska tårtor! Mysigt hus och massor av barn som lekte och hade kul. Inga bråk alls :)
Ingela och Promise hjälpte till otroligt mycket. Diskade, dammsög och allt möjligt! Tack så mycket!!
 
Väl hemma så var det huset fullt och jag älskar det! Vi åkte till Ica och McDonalds för att handla gott och det blev en hel del haha. Men det var rätt mycket kvar när vi packade undan.
 
                     
 
Natten mot söndagen så vaknade Samuel flera ggr och klöktes och satte i halsen. Han hade blivit jätteförkyld och snorig. Jag blev lite orolig för han har ju haft så mycket olika besvär så vi åkte till akuten. Men han blev väl undersökt och det är bara en vanlig förkylning. Huvudet högt och koksalt i näsan. Han tyckte inte det var bra att Samuel sover på magen men han hatar verkligen att ligga och sova på rygg, han vaknar direkt.
 
På förmiddagen åkte min syster och henne tre gossar hem. Och efter några timmar körde jag min bror E med familj till tåget. Sedan var det tyst och tomt hemma igen :(
Men vi fick städa upp en del så vi hade ju att göra.
 
Inatt sov Samuel fantastiskt bra! 21.30-04.30 åt 20 minuter och sov sedan till 08.15. Så både han och jag fick sova ut ordentligt. Det har varit lite si och så med det de senaste dagarna.
 
Idag är vi hemma. Har hämtat vår bil som vi tänkt sälja nu. Ska försöka få ihop någon annons. Nu tvättar jag och det är mycket, alla sängkläder och annat!
 
Resten av veckan vet jag inte vad vi ska göra. Vi får tänka ut några gratissaker för pengar har vi ej.
 
Ha en skön vecka allihopa
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Det var så lite så! Jag vet hur grymt mycket det är vid ett dop, mycket att tänka på och så hade du många gäster hemma också. Barnen sköter sig mycket själv nu så då har jag tid över medan du har yngre barn ju! =) Tack för er gästfrihet!! Kram

Svar: Det var så lite så! Kramar
Chetti

2012-07-06 @ 11:03:22
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0