Onsdag, torsdag

Igår så var det dags för en mammaträff igen. Vi har ju hållit ihop sedan vi blev gravida, först på Familjeliv.se men numera håller vi till i en sluten grupp på Facebook.
 Vi träffas sista onsdagen i månaden. Denna gång blev vi 6 stycken mammor med bebisar plus Alicia och Henry. Vi träffades i Tantolunden, en park vid Hornstull med en stor och rolig lekplats.
 
Det var trevligt och vi tog en gruppbild på bebisarna men jag kan inte lägga upp den då jag inte vet om jag får för de andra mammorna.
 
                                                       
 
Idag, torsdag så har jag försökt vila men även fixat med lite saker. Barnen leker med kompisar på gården.
 
Helgen är i antågande men vi har inga direkta planer. Vi har inga pengar :-( så isåfall får det bli gratisnöjen. F kommer ju nu vara sjukskriven säkert minst 6 månader så det blir knapert. Förhoppningsvis så får han pengar från företagsförsäkringen då detta var en arbetsolycka.
 
 
Jag kommer kanske börja jobba någon dag/vecka när Samuel slutat amma. För att dryga ut vår inkomst om ändå F är hemma och sjukskriven. Vi får se.
 
Det går inte så bra med smakisarna. Han har testat potatis, majs, blomkål och morot. Men det är pyttepyttemängder som han får i sig och han har inte fattat tekniken riktigt än. Men vi fortsätter så släpper det väl någon dag. Vill gärna sluta amma vid 8 månader och hoppas det går.
Idag plockade jag undan babykläderna i storlek 62 och nu använder han 68. Han har blivit så stor min lille gnällige gosse :-)
 
                                     
 
Jag ska nog försöka gå ner nu 1/9 och framåt. När jag ser mig på foto/film så kan jag inte förstå att det är jag. Nej, ner ska jag definitvt och det får ta sin tid.
 
Ni får ha en härlig helg nu!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fint Samuel sitter i stolen. Där vill han sitta eller?
Gå ner i vikt långsamt är bra.
Vi kan väl träffas imorgon el till helgen
Kram

Svar: Hej Anonym! :-)
Jo, där kan han sitta en 5-10 minuter. Ja, långsam nedgång blir nog bra men svårt för mig som brukar köra hårt.
Chetti

2012-07-26 @ 17:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0