Söndag, måndag

Hejhej!
 
Igår söndag så gjorde vi ingenting speciellt. Barnen lekte med kompisar och "kors i taket" Henry kom upp direkt från gården när jag kallade på honom :-)
 
Jag tycker dagarna bara går utan att vi hinner med något. Jag som brukar hinna med mycket och ständigt vara igång hinner inte med. Det beror huvudsakligen på Samuel. Han sover lite om dagarna och när han är vaken är det gnäll, gnäll och åter gnäll. Han kan inte ligga eller sitta för sig själv i mer än 5 minuter...
 
           
 
 
 
Idag, måndag var det planerat för städning men solen sken och det såg ut att vara fint väder så vi bestämde oss för en dag på stranden. Vi passade även på att prova på minigolf då jag ville barnen skulle få testa på.
Första kvarten gick väl bra sedan skulle Henry störa Alicia och hennes kompis, ta deras boll, sitta på hålen och vara allmänt jobbig som vanligt. :-(
 
Pappa F var på väg ner i vattnet men vände för att det var för kallt haha
 
Lite bus på pappas mage
 
 
 
 
 
Så städningen får väl bli imorgon eller någon annan dag?! Orkar inte ta tag i det. Det är också en sak med att vara ledig såhär länge att vi blivit lata. Svårt att komma igång men när jag väl börjat så kör jag på.
 
På onsdag har F fått tid för att ta foto och lämna fingeravtryck på Migrationsverket. Han ska få nytt permanent uppehållstillståndskort. När det väl är fixat så kan han äntligen söka svenskt medborgaskap och det tror jag man kan göra online. Det tråkiga är att det kostar 1500kr och vi har inte så mycket pengar.
 
 
Nu ska vi hem till en vän och hälsa på lite. Vi har inte setts på länge så vi har en del att ta igen.
 
Ha en fortsatt härlig vecka!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jag beviljar F gratis medborgarskap i skåne :)

Svar: Haha det ska jag säga till honom!! :-)
Chetti

2012-07-31 @ 07:54:07
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0