Onsdag

Idag tog vi vår tre sidor långa inköpslista och begav oss till Ikea. Vi fick det mesta av det vi ville ha.

Vi köpte nya madrasser till vår säng. De madrasser som vi ville ha till barnen var slutsålt men ska komma in på söndag trodde hon som jobbade där.


Sultan Hagavik till oss, 2495kr


Sultan Tafjord till oss, 1895kr


Sultan Fonnes till barnen, 695kr


5 köksstolar


Kaustby, 399kr

Sedan blev det några nya lampor och annat smått och gott. Det var saker som är sönder eller helt enkelt måste bytas ut innan jag blir galen. Kostade en del men vi tog från våra sparpengar, jag kände att vi var tvungna. Våra nuvarande madrasser är jättedåliga och stinker kiss.
Vi köpte sängskydd också, stora som kommer täcka alla nya madrasser. "Skydda högt" heter dem. Hoppas de är bra! Inget mer kiss på våra madrasser!

Nu är vi rätt möra härhemma och egentligen skulle vi baka mer sausagerolls idag och sätta upp allt från Ikea men vi orkar inte.

Ev. ska vi till Migrationsverket imorgon så F kan lämna tillbaka sitt utgångna tillfälliga svenska främlingspass och få nytt permanent uppehållstillstånd i sitt nya nigerianska pass. Så att han äntligen kan söka svenskt medborgaskap. Han har bott i Sverige i 19 år nu :) I nästan halva sitt liv.

Ni får ha en fortsatt härlig vecka!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

nej felix, better to be nigerian then svenne banan... :D så fort jag ordnat ett självständigt skåne så får du hedersmedborgarskap :D

2012-06-21 @ 07:33:29
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Kerstin

Stamp-E: Han ska ha dubbelt medborgarskap så det blir ju bra :) Så slipper han söka visum för att komma in i sitt hemland.

Men vi åkte inte dit igår. Vi ska åka i juli istället. Med svenskt medborgarskap kan han resa lättare och slipper söka visum överallt.

2012-06-22 @ 22:22:52
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0