Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges Nationaldag så hipp hipp hurra Sverige! Pappa F är ledig så vi är hemma och myser hela familjen. Inga direkta planer men vi får se.

Måndag och tisdag har jag inte gjort något speciellt. Det är svårt att hinna med saker med Samuel eftersom han sover så oregelbundet. Det gick bra igårmorse med Henry. Vi har satt upp ett belöningssystem på kylskåpen som de ska kryssa för om de gjort det som står. Hoppas det håller i sig och att lämningarna på morgonen fortsätter vara lugna.

                                                               

Nu har nog F kollat på minst 20 bilar och det börjar bli jobbigt. Ev. ska han till Varberg på lördag och kolla på en. Igår var han i Örebro och kollade på två stycken. Det lär hamna på runt   110 000kr som det se ut nu men då håller den förhoppningsvis lika länge som vår Audi gjorde.

Husplanerna har vi diskuterat och nu är vi överens om en 5-årig plan. Vi har nu två lån som är avbetalda 2017. Det ena är ett lån som hänger kvar från företagstiden och det andra är billånet. Så nu ska vi spara pengar i 5 år och se vilken summa vi kan komma upp i. Jag börjar ev. jobba igen innan studierna så vi kan spara mer pengar. Det är ju lättare att få lånelöfte ifall vi inte har några andra lån, vi båda har fast inkomst och om vi har en stor summa sparpengar. Vi har en ganska stor summa sparpengar redan nu men det behövs en hel del mer...

Ja, ska inte sitta så mycket vid datorn idag utan umgås med familjen istället!

Vi kollade på en rolig film igår

"Epic Movie" från 2007. Det är en parodi på en massa filmer. Den var inte jätterolig men ändå värd att se för mig som gillar sådana här filmer.Ha en härlig nationaldag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0