Helginlägg

                                                

Igårmorse var Alicia fortfarande riktigt dålig och jag misstänkte halsfluss. Så vi gick till VC och visst var det bakterier så nu äter hon pencillin. Hela torsdag och fredag har hon legat däckad med hög feber och bara ätit några Piggelin och druckit saft.

Idag har hon varit uppe i alla fall men inte ätit något direkt. Om Alicia tackar nej till chips och annat gott då är hon verkligen sjuk...

Henry är också krasslig med en jättejobbig slemhosta och förkylning. Hoppas båda är så pass bra att de kan gå till skolan på måndag. Jag behöver vila ju =)

                                                       

Nu är jag inne på sista månaden, 9:e månaden och det känns spännande, läskigt och skrämmande. Lite overkligt trots allt men vi är mycket glada och förväntningsfulla inför det nya livet i min mage. Namnet är fortfarande inte klart men jag gillar Samuel mest så jag hoppas F är med på det hihi

Vi kollar på bil men det är inte lätt. Vilket märke, vilket pris m.m. Troligen köper vi inte en annan bil förrän efter bebisen är ute, det är ju inget akut.

                                                        
 
Idag har vi städat en del, men min rygg blev ganska mör så resten av lägenheten tar vi imorgon. Tyvärr så lade dammsugaren av, lät konstigt och började lukta bränt. Imorgon får F åka och köpa en ny så vi får dammsugat här. Det är/var så smutsigt härhemma trots att jag går hemma om dagarna... Jag har helt enkelt inte kraften eller orken.
Imorgon ska det i alla fall bli helt rent härhemma! =)

Inatt hade jag riktiga förvärkar/sammandragningar som gjorde lite ont. Så livmodern är igång och förbereder sig i alla fall!

Jag ska snart be F åka och köpa pizza, är sugen på det. Och sedan blir det lördagsmys framför "Andra Chansen".

                                          

Igår satt jag och planerade min föräldraledighet. Vi kommer ha drygt 5000kr mindre kanske och det går ju bra. Jag ska försöka vara hemma till 1/8-2013. Det är tanken i alla fall sedan får vi se.

Mitt jobb betalar 10% av min lön i 4 månader, sedan får jag 25 semesterdagar nu och 12-13 semesterdagar nästa år. Så det gäller att tänka, sprida ut och planera så dagarna räcker. Lägsta garantidagar är ju nu värda hela 180kr innan skatt mot 60kr innan skatt förut. Så det är ju gutt =)

Ja, har väl inte så mycker mer att förtälja er idag om vad som händer i våra liv så ni får ha en fortsatt härlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0