Torsdag-fredag

Igår, torsdag så gjorde vi inte så mycket. Vi var och storhandlade och så var den dagen förbi typ. Tänk att varenda liten grej tar sådan tid nu när vi har en nyfödd bebis.

Inatt har jag sovit riktigt bra. Jag lade mig vid 23.00, Samuel vaknade 00.30 och åt, fick ny blöja och var sedan lite orolig till ca 01.30. Sedan sov han till 05.00 och åt, ny blöja och somnade om 05.30 och vi sov sedan till ca 09.30 =) Så totalt 9 timmar blev det ungefär. Känner mig väldigt utvilad idag.

Det blir lite mindre sömn när F är tillbaka på jobb och jag ska börja lämna barnen på skolan. F är hemma t o m torsdag nästa vecka sedan är det tillbaka till vardagen.

Idag fick vi besök av T och C från jobbet.



De hade med sig en fin skjorta och tröja till Samuel






Nu är det fredagkväll och fredagsmys!

Imorgon ska jag och Alicia ha en mamma-dotter dag. Eftersom Samuel är så liten så går det inte att ta sig alltför långt hemifrån och heller inte vara borta särskilt länge. Men en tur till centrum och McDonalds hinner vi nog på en dryg timme. Lite egentid med mamma behövs med två småbröder =)

Annars ser helgen ut att bli lugn. Klockan ska visst ställas fram lördagnatt så då får vi sova en timme mindre den natten =( Sedan är det våffeldagen på söndag så då får vi väl göra våfflor.

Så fort F börjar jobba så ska jag börja ta tag i min vikt. Jag får gå långpromenader och så, för jag kan inte träna hårt än. Och försöka äta små mål ofta. Jag har nog ca 18kg som jag vill få bort. Jag kommer inte satsa på att väga lika lite som förut utan mer en normalvikt, inom min BMI.

Ha en trevlig helg allihopa


Kommentarer
Postat av: Tessan

Tack för glassen, fruktsalladen och gosning av bebis :)

2012-03-24 @ 19:53:49
Postat av: Kerstin

Tessan: Varsågod!! :)

2012-03-25 @ 19:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0