Buzzador

Jag är Buzzador läs mer på www.buzzador.se och det innebär att jag får erbjudande om olika kampanjer som jag kan anmäla intresse för. Jag blev vald att vara med i en kampanj för Vanish och fick hem 8kg produkter från dem. Generöst :)

En flaska/burk av varje sort plus 10 mindre påsar som jag ska ge till vänner och bekanta och buzza för Vanish alltså göra reklam för den fantastiska produkten Vanish.

                                       

F blev såklart misstänksam direkt och sade att nu har jag blivit lurad och skrivit upp mig på något men så går det ju inte till. Jag betalar ingenting och de som jag ger prover till betalar ingenting och blir heller inte medlem eller uppskriven på något. De som jag buzzar får en liten lapp där de kan surfa in på en hemsida klicka i en kod och svara på en kort enkät med 8 frågor. Anonymt.

Tanken är ju att Vanish ska få fler användare. Att ordet ska spridas vidare genom oss Buzzadorer och att de jag buzzar för sprider ordet vidare.

Jag ska buzza för mina vänner och på jobbet. Någon annan som är intresserad av ett gratisprov??


Kommentarer
Postat av: anna u

vanish är bra och jag tar gärna och provar helt klart...

vilken tur du hade so fick chansen. själc har man bara fått typ ja va vad det nu då?

stackars S hoppas att allt löser sig men vill ju att sitt eget barn ska må bra. Han är så liten och kan inte säga i heller.

Kunde inte svara på dina sms men jag såg dem. Kram

2012-05-05 @ 07:44:51
Postat av: Kerstin

annau: Jag lägger undan ett prov och en full burk Vanish åt dig =)

Anmälde du intresse för den kampanjen?

Kramar

2012-05-07 @ 13:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0