Torsdag-fredag

Yes, igår kom så äntligen vår efterlängtade ComHem box och vår HD modul. Så nu har vi över 100 kanaler fritt i en vecka och sedan ska vi välja 8 stycken som vi vill ha kvar. Härligt att se BB gänget igen och se vad de haft för sig, alla serier och annat som jag saknat.

                              

Jag har nu beställt lite nya kläder från H&M till lillkillen. Sedan shoppade jag lite på Lindex. Så nu har vi det bi behöver i storlek 62 vilket han alldeles strax ska byta till då 56 börjar sitta tight på den långa kroppen :)

Idag ringde jag Astrid Lindgrens sjukhus eftersom vi ännu inte fått någon kallelse eller tid för operation. Tyvärr kunde de inte ge någon tid nu heller och detta berodde på att de inte har någon sjukhussäng att erbjuda oss. Vi måste stanna över natten efter operationen. Det får man göra när ett så litet barn opereras. Men hon skulle prata med sina kolleger och försöka ändra om och få en tid för honom. Deras ambition är att han ska opereras så fort som möjligt. Han gnäller rätt mycket, rättare sagt, hela tiden.

Han kan inte sitta i babysittern, han kan inte ligga själv under babygymmet, han vill inte ligga i vagnen och han gnäller även när vi håller honom. Det känns som om han är besvärad hela tiden så jag hoppas operationen blir av snart och att vi sedan får en glad kille!

I helgen händer väl inte så mycket eftersom han gnäller så mycket hela tiden så känns det mest säkert att vara hemma.

Hoppas ni alla mår bra och får en härlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0