Alla Helgons dag

Tjatja!
 
Här har väl inte hänt så fasligt mycket sedan sist. Igår, fredag så åkte jag och alla barnen till SKHLM centrum där Alicia köpte lera för över 300kr... Hennes egna pengar.
Hon är helt besatt av denna lera som hon gör mängder av konststycken av och bränner i ugnen. Vet inte hur vi ska få plats med allt snart ;-)
 
 
Henry fick köpa lite lego inne på BR. Ja, jag vet vi skämmer bort de små liven... Men vi har inte gjort någon speciell aktivitet på höstlovet så det fick bli en liten kompensation.
 
Sedan åkte vi till Ica Maxi för att storhandla. Det gick bra trots att jag var ensam med alla tre. Samuel fick sitta i kundvagn för första gången :-D
Väl hemma tränade jag och lite annat smått och gott.
 
 
Idag har jag storstädat en stor del av lägenheten! F har tagit hand om barnen. Skönt att få rent men tyvärr vara det inte länge... Imorgon tar jag tag i resten.
 
Idag är det ju lördag men eftersom jag åt så mycket gott lördag-onsdag denna vecka så kör jag en vanlig lördag med vanlig mat, utan gottgott. Det gäller att kompensera för det man stoppat i sig för att få den där balansen.
 
 
Samuel tar sig runt nu som aldrig förr. Nu hasar han sig in i köket och in i barnens rum utan problem och snabbt går det!
 
Ha en fortsatt härlig helg allihopa!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0