Fredagkväll

Hejhej!
 
Besöket hos sjuksyster gick bra fram till sprutan. Henry grät och skrek efter pappa... Men han fick sprutan i alla fall. 
Han ser och hör bra. Han var 125,5cm lång och vägde 24kg. Han väger precis som genomsnitts 6/7 åringen men var lite längre än genomsnittet. Min lilla spidevink :D
Om han följer sin kurva kan han mycket väl bli 180cm lång sade systern. Vi får väl se :-)
Han lovade att prova mer grönsaker. Han äter ingen grönsak alls just nu...
 
Idag har jag "bara" städat upp härhemma och veckohandlat. Nu står middagen i ugnen. Fiskgratäng med ris, mumsigt gott.
 
 
Imorgon är det veckans vägning. Hoppas vågen visar på minus efter förra veckans uppgång. Jag har köpt hem en massa gott till imorgon i alla fall. Chips, jordnötsringar, mörk choklad, ischoklad glass och lösgodis. Till frukost blir det varma bullar i ugn.
Vi ska nog äta lunch ute för vi ska ut en sväng. Ska till Rusta och kolla på deras löpband. De har ett för 995kr. Alicia vill börja träna med det och jag kan ju också använda den.
 
Vi ska ev. hem till en kompis imorgon också för lite lördagsmys.
 
 
Fick hem oktobers elräkning och fick en smärre chock. 1092kr   Hur? Vi har inte gjort något speciellt. Men vi har haft ett elelement igång vid Samuels säng för det är så kallt i det rummet? Kan det vara den?
Vi har inte tvättat mer än vanligt eller gjort något annat. Nu ska alla ljus släckas och inget stå på i onödan.
 
Bilförsäkringen hos Länsförsäkringar kommer kosta ungefär 9200kr/om året. Lite skillnad mot IF som erbjöd det dubbla... Så det blir troligen hos dem vi försäkrar bilen.
 
Vill önska er alla en trevlig helg!
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Jo elelement drar mycket ström,men behövs det är det väl använda pengar. Det var en riktigt smal kille Ni har. "Alla" kämpar ju med sin vikt så det ser lovande ut för honom i framtiden. Han har ju också långa morbröder i släkten.

Svar: Jo han är en riktigt smal kille. Vi försöker få i honom mer mat men han gillar inte mat :(

Elementet kommer sättas på vid behov numera.
Chetti

2012-11-09 @ 18:39:14
Postat av: PAULA

min elräkning brukar vara mellan 5 och 600 kr och ni har ju en fyra. så jag tyckte det var ingen speciellt hög elräkning.

Svar: Men ska vi betala dubbelt så mycket som er p g a att vi har ett rum mer än er?? Jag tycker det är sjukt mycket med över 1000kr på en månad...I vanliga fall ligger vi runt 800kr
Chetti

2012-11-09 @ 19:04:04
Postat av: Anonym

shit vilken dyr försäkring,men elräkningen var väl inte så farligt dyr.

Svar: Jag tyckte försäkringen var ok haha. Jag hade räknat med en dryg tusenlapp/månad men nu kommer den ligga på ca 760kr/månad.Vi brukar ha en elräkning på dryga 800kr/månad i vanliga fall så en höjning på 200kr bara sådär det tycker jag är konstigt och dyrt! Vi bor i en lägenhet.
Chetti

2012-11-09 @ 23:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0