Lördag-fredag

Ja, vad har vi hittat på de senaste dagarna då??
 
 
 
 
På lördagen kom min syster P hit. Jag hämtade henne vid tåget och sedan gick vi och hämtade barnen som var på barnkalas. De var så glada att deras moster äntligen anlänt. På lördagen så åt vi en massa gott och kollade på film.
 
 
" The amazing spiderman"
 
På söndagen åkte vi på "överraskningsfödelsedagskalas" hos F´s kompis P. Hans fru ringde oss i lördagsmorse och bjöd in oss. P fyllde hela 40år. Vi blev bjudna på god nigeriansk mat och det var mycket trevligt. På kvällen blev det mer gott och så film.
"Shutter" 
 
 
 
 
På måndagen åkte jag, barnen och P till Heron City där vi åt kinamat plus spelade lite spel i deras arkadhall. Vi ville egentligen äta buffé men insåg att det inte hade gått med barnen så det blev en portion kinamat istället. Men lika gott för det :-)
Väl hemma blev det mer gott och så tittade vi på tv.
 
På tisdagen gick vi och handlade i centrum och så bakade vi halloween kakor inför onsdagens Halloweenfirande. Sedan såg vi en film på kvällen och åt mer gott...
 
chokladbollsråttor
 
 
spindelcupcakes
 
 
"Chained" är en skruvad och läskig film.
 
På onsdagen åkte vi till McDonalds. Väl hemma igen så fick barnen klä ut sig. En kompis och hennes son kom över. Barnen gick och skrämde grannarna med "Bus eller godis". De fick ihop en hel del godis på kort tid :-) En granne gav blomkål haha så de fick lite arga lappar nedstoppade i sin brevlåda haha.
Vi tog fram en massa gott och satt och mumsade på och så glodde vi på tv.
 
Halloweennuggets från Lidl
 
 
Bus eller godis
 
 
bytet
 
Idag torsdag har vi inte gjort något, bara slappat. Sedan körde jag P till tåget som hon nu sitter på. Nu är det sådär tomt igen. Det är tråkigt när mina syskon åker hem efter att ha varit hos oss för vi träffas alldeles för sällan :(
 
Imorgon ska vi bara åka och handla och sådant. Och i helgen måste det städas ordentligt härhemma då det inte gjort på snart 4 veckor... Hoppas ni får en roligare helg!! :)
 
 
Jag har ätit som om det vore lördag de senaste 5 dagarna så jag räknar med en viktuppgång på lördag. Men jag har tränat varannan dag. Nu äter jag normalt igen. Det är bara att ta nya tag. Har man besök så ska det vara gott att leva :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jannika mamma till bönan och limpan

vilka härliga bakelser! haha! ska nog baka råttor till min tös:P undra om hon äter dem:)

Svar: Det gör hon nog! För de är väldigt goda :-)
Chetti

2012-11-01 @ 19:35:01
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: paula

fan vad jag saknar er!!! :-(...

Svar: Vi saknar dig!! :(
Chetti

2012-11-02 @ 17:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0