måndag, tisdag

Igår, måndag gjordes väl inte så mycket roligt härhemma. Mest tråkiga sysslor. Mitt liv som föräldraledig (?!) är inte alls som jag hade tänkt mig.
Med första barnet var det så lugnt och skönt, med andra var det också ganska bra. Men nu med tredje så känns det som alla dagar består av en massa måsten. Städ, tvätt, mat, skola och allt går runt i ett ekorrhjul. Jag känner att jag snart måste ut, bara själv och bara göra det jag tycker är kul.
 
Försöker planera in en utekväll ensam med F nu i slutet av december. Förhoppningsvis har lilleman slutat amma då så vi slipper tänka på det. Känner att jag måste vara lite barnfri! Älskar mina barn men jag behöver vara Kerstin ett tag och inte bara mamma.
 
 
 
Inatt vaknade Samuel endast 3 ggr wihoo. Men han var uppe till 23.30 igårkväll och nu på morgonen sov han från 06.00-10.20!!! Han har vänt på dygnet litegrann :D
 
Idag, tisdag, efter skolan så ska jag åka med Alicia och kolla på kläder. Hon behöver nya byxor och tröjor. Jag har kuponger på Lindex, KappAhl och H&M så det är bra. Sedan ska jag till Synoptik på synundersökning och få nya linser. Jag tror att jag behöver nya styrkor igen. Tycker jag får anstränga mina ögon ibland. Graviditet och amning kan ju försämra/förbättra synen. :(
 
 
Imorgon, onsdag så ska jag till Öppna förskolan och buzza för Nestlés frukter. Har inte buzzat än och det är dags!
 
Nu måste jag ta terroristen som ställer sig upp överallt hela tiden men inte riktigt vet hur han ska sätta sig igen! :D

Kommentarer
Postat av: Tessan

Den 14 dec kan du vara Kerstin :)

Svar: Ok så det är spikat och klart då :D
Ska bli kul att komma hemifrån ett tag!
Chetti

2012-11-27 @ 16:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0