Måndagen den 19/11-2012

Tjatja
 
Nu har jag fått hem min nya väska och mina nya Adidasskor. Love them!!
 
 
 
Nu kämpar jag mig ner mot minus 15kg och då blir min belöning ett par nya jeans och två nya tröjor. :D
 
Vi har hunnit med två filmer de senaste dagarna.
 
 
"The pact" thriller/skräckis. Spännande och läskig emellanåt.
 
 
"Ted" är en komedi med Mark Wahlberg. Den är rolig och sevärd! :D
 
Igår söndag så var pappa F på tränarkurs hela dagen. Jag och barnen pysslade härhemma. Vi ordnade förrådet. Nu är där bättre plats och vi vet vad vi har och vart det står!! Superskönt!
 
Jag sprang 45 minuter på mitt löpband och det kändes så bra! Jag är lite stolt att jag tränat varannan dag sedan 1/9 och fortfarande tycker det är kul! 4 life :D
 
Och igår var första dagen på mina 5 hårda veckor med Viktväktarna! Då kommer F hem med en kanellängd... Men jag åt ingenting wihooo
 
 
Idag, måndag så var jag på öppna förskolan på förmiddagen så Samuel fick leka av sig. Sedan åt han gröt och sov i 3 timmar!!
Nu har jag ordnat upp flickkläderna i storlek och skrivit upp vad jag har. Ska se om det finns något intresse på FB. Jag är med i en "byta/sälja/skänka" grupp där och vi alla bor i Botkyrka med omnejd. Jag tar nog typ 10kr/plagg så får vi se. Lite cash i alla fall.
 
50kr
 
50kr
 
25kr
 
50kr
 
Jag ska även försöka sälja Alicias gamla sparkcykel, babybaljan, badstödet och en gammal bilkudde. Vi får se, lite pengar är aldrig fel såhär i juletider...
 
Imorgon ska jag på en mammaträff hemma hos en kompis. Vi ska träffas några mammor med våra 8 månaders bebisar. Tyvärr kan jag bara stanna en stund för 13.30 ska vi vara på sjukhus inne på stan. Då ska F byta sitt gips ännu en gång.
 
Ni får ha en fortsatt skön vecka!

Kommentarer
Postat av: paula

jag vill gärna ha badstödet om det inte är sålt. :-)

Svar: Det är inte sålt men problemet är att jag inte kan släpa med mig mer saker än vad jag redan ska ta med :(Men om någon från Skåne kommer och hälsar på kan de ta med det till dig!
Chetti

2012-11-19 @ 20:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0