Tisdag och onsdag

 
Iförrgårnatt och inatt har jag knappt fått sova något alls. Samuel vaknar hela tiden. Han har feber, är förkyld. Jag är så slut mentalt och fysiskt. :(
Igår och idag fick F ta upp Alicia och Henry och få iväg de till skolan så jag kunde sova ut. Jag gick upp 10.00 och sov t o m en stund till senare på dagen.
 
Men jag hatar det att jag inte får sova. Det är en riktig terror. Jag är inte arg på Samuel för han är ju bara en bebis. Men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vi fortsätter ge honom mer och mer mat. Om ett par veckor tar vi tag i nattamningen och hoppas då han kan börja med välling. Då kan jag och F dela upp nätterna så någon av oss får sova.
 
 
 
 
Träffen med mina fina mammor ställdes in för vår del p g a Samuels feber. Sedan hade jag ju knappt sovit och mådde riktigt illa. F fick åka själv till sjukhuset för att byta gips. Men de bytte det inte utan tyckte det var bra. Han ska höra av sig ifall det mjuknar till eller något.
 
På kvällen cyklade jag en mil på min träningscykel. Kändes bra i kroppen!
 
Idag, onsdag så skulle jag storstädat men jag orkar inte. Jag är så slut i kroppen och mentalt. Jag får städa till helgen då jag förhoppninsgvis har mer ork.
Så idag blir det en slappardag!
 
 
Imorgon är det dags för mitt besök hos hudläkaren inne i stan. Jag är lite nervös men samtidigt lättad att jag tagit tag i det och att jag ska få träffa en specialist. Vi får se vad läkaren tycker, om denne tycker att vi ska ta bort några för att kolla. Vi får se! Ni får gärna tänka på mig imorgon 10.50 och hålla tummarna!
Resten av dagen blir det att vara hemma, träna och pyssla med en massa grejer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0