Torsdag, fredag

 
Igår, torsdag så var det ju dags för att träffa hudläkaren. Han tittade med sina ögon, med förstoringsglas och med ett slags mikroskop. Han konstaterade att de är precis som de ska vara i både färg och form. Han sade också att vid en graviditet så kan hormonerna göra så att leverfläckarna blir större eller ändras på annat sätt.
 
Han sade att det är oftast ingen fara om många leverfläckar ändrar på sig samtidigt utan det är när en leverfläck ändrar på sig i form och färg som man bör kolla upp det. Och att det ärftligt. Han tyckte inte jag hade större risk för att få melanom än någon annan trots min ljusa hy och mina många leverfläckar.
 
 
Jag visade honom alla som jag oroat mig för men han konstaterade att de kan ha två färger, att de kan vara större och att de kan vara upphöjda. Det man kan titta på är att leverfläcken ska vara lik spegelvänt, alltså om man delar på den ska båda sidor se likadana ut spegelvänt.
 
Skönt att få ha det kontrollerat och att få en massa förklaringar till varför mina leverfläckar har förändrats senaste året. Nu vet jag att  allt är ok eller med den svenska sjukvården idag så vet man ju aldrig riktigt tyvärr... :(
Men nu släpper jag på det och så kommer jag bara ha koll på mina leverfläckar.
 
Väl hemma tränade jag 45 minuter med Biggest looser skivan och det känns i magmusklerna idag :D
 
 
 
Jag gjorde budget igårkväll och vi har sjukt mycket räkningar denna månad. Det går ju runt men p g a jul och kalas m.m. så kommer vi få nalla från våra sparpengar. Hade vi båda jobbat hade vi inte behövt det. Men som jag sade till F så har vi haft det sjukt mycket värre för några år sedan och vi har i alla fall sparpengar att ta ifrån när det behövs. Bara vi fyller på dem när vi har mer pengar :)
 
Idag, fredag har jag handlat, städat och tänkte sitta vid datorn nu lite. Ikväll blir det fredagsmys och det blir popcorn till det. Imorgon är det vägning igen och det är spännande om min första vecka med Viktväktarna gett något resultat!
 
I helgen ska F vara på tränarkurs så det blir jag och barnen själva igen. Vi ska gå till MacDonalds och sedan ska de stora barnen till kalas mellan 15.00-18.00. Då ska jag och Samuel ha en mamma-Samuel dag haha och åka till Skärholmen centrum. Jag ska kolla/köpa julklappar och så ska jag kolla efter en ny vinterjacka till mig. Den från förra vinter är lite stor :) och min gamla är skitful och omodern :D
 
min lilla bebis
 
Just det Samuel reste sig mot bordet och sedan mot kökslådorna! Inga bildbevis för han hann sätta sig innan men wow vilken stor kille han börjar bli. Alicia och Henry var dryga 9 månader när de gjorde det.
 
Trevlig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0