Fredag och lördag

 
 
 
 
Igår, fredag så veckohandlade jag och kom hem med en bärbar DVD för 499kr. Det var på IcaMaxi och de hade specialerbjudande denna vecka.
Tänkte som så att barnen ska ha varsin bärbar DVD till julen när vi åker ner till mormor. Så bråkar de inte om vilken film som ska ses och så får de har hörlurar till så att de inte stör övriga passagerare. Om jag kan eliminera några bråk så är det ju bra :-)
 
 
Ja, gårdagen flöt på med träning och annat. På kvällen fick vi besök av P, Samuels gudfar med familj. Deras son J är redan 9 månader och hasade sig fram som bara den och satt utan problem. Samuel hasar sig också fram och det är tidigt. Mina stora barn hasade sig fram först vid 9-10 månader. Men han sitter inte ännu.
 
 
Jag kände mig så slut på kvällen! Det känns som det är för mycket göra för mig. 3 barn plus en man med gips, en lägenhet att ta hand om, tvätt, städ, läxor, aktiviteter m.m. Och jag jobbar inte ens nu! Men ändå känns det som jag knappt hinner vila, varken på dagen eller natten. Ibland har vi bra nätter med 2-3 uppvak men ibland 5-6 uppvak...
 
Ibland skapar jag jobb för mig själv också. Jag gillar att hålla igång men det är svårt att hinna med!
 
 
Idag, lördag har jag satt in alla Tysklandsfotona i ett fotoalbum, klistrat in biljetter och annat därifrån. Något jag tänkt göra i över 1 år! Nu är det gjort. Jag passade även på att sätta foton iordning och slänga trasiga fotoalbum m.m. Nu är där ordning och reda! :-)
 
Resten av dagen ska det vilas med lite datorpillande och en massa gott! Idag har jag spridit ut det över dagen haha. Jag har redan ätit en massa kanelbullar, kakor och choklad. Ikväll väntas glass, chips och mer choklad haha. Kanske skippar middag?! :-)
 
Ha en härlig helg på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Det går ju bra med viktnedgången. Roligt! Men det var ju rysligt vad ni handlar! Hur går det då med villaplaner?

Svar: Ja, det är kul att jag går neråt! Hoppas det fortsätter så nu bara :-)
Visst handlar vi men inte så mycket, väl??!! :-) Det vi handlar behöver vi ju!

Vi rör inte våra sparpengar men vi har inte heller kunnat spara mer just nu. När vi båda jobbar igen blir det mycket lättare att spara!!
Chetti

2012-10-06 @ 22:19:48
Postat av: Stamp-E

haha lustigt att mamma skrev precis det jag tänkte.... mycket snack om ekonomin samtidigt som ni går loss med komsumtions-prylar hehe....

i övrigt, är det tyska kusinen som står bakom h o a på bilden.... :D

Svar: Haha men vi köper inte så dyra saker ju :-)
De saker vi köper behöver vi ju hehe

Det blir bättre när vi båda jobbar med sparandet och så.

Hihi ja, Dobbi Dobbi heter han haha
Chetti

2012-10-08 @ 08:07:04
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0