Lördag, söndag

Igår, lördag blev det först träning, sedan genomgång av hundratals foton. Det blev ca 400 kort som skulle framkallas och jag gjorde det hos www.postfoto.se
Jag hittade även två gamla filmrullar i en låda. Spännande, för jag har ingen aning vad det är för foton. Så jag beställde två framkallningspåsar från www.lofoto.se . De var dyra men det kanske är värt det? Ska bli mycket kul att se vad det är för foton på dessa rullar!
 
Jag färgade även mitt hår igår, mörkbrunt som vanligt. Inga gråa/vita hår syns längre :-)
 
 
Vi åt även en massa massa gott igår. Var proppmätt och mådde såklart dåligt trots att jag spred ut det över hela dagen haha
Vi kollade på två filmer på kvällen. Inga jag rekommenderar för båda var rätt dåliga...
 
Idag har jag varit och slängt skräp i flera omgångar. Ryttat upp på balkongen, flyttat runt på sakerna så nu ser det mycket bättre ut. Nu kan man faktiskt sitta på balkongen igen.
 
 
Vi har en slapp dag härhemma. Vi sov till 10.00 idag, lillen somnade vid 00.00 igår så det var nice att sova ut.
 
Nu är det snart en ny vecka och planerna för denna vecka blir: Rensa igenom Henrys rum, slänga leksaker och ställa in en hel del i förrådet. Han ska bara få ha det han leker med bl.a. lego. Rumstera om så det blir bättre plats därinne.
Jag ska också äta lunch med en gammal vän imorgon. Måste förbi jobbet en dag och hälsa på samt lämna en påse med arbetskläder i Large. De ska jag aldrig ha igen!
Nästa lördag ska jag ha en mamma-Henry dag (+ Samuel då han fortfarande trilskas med maten).
 
Just det, jag har varit i kontakt med Försäkringskassan om F´s fortsatta sjukskrivning. Och de sade att det räcker med att vi skickat in ett nytt läkarintyg så flyter sjukpenningen på. Så han kommer få pengar den 25/10. Skönt att min kvinnliga intuition hade fel denna gång. :-)
 
Ni får ha en fortsatt skön söndag! Och en bra vecka framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0