Onsdag och torsdag

Hösten är verkligen här. Mörkt och regnigt och allmänt dött ute. Det känns ok ändå. När jag inte jobbar så känns alla väder ok. :-)
 
gammalt foto på barnen
 
Iförrgårnatt sov jag ingenting. För lilleman skrek och gnällde hela natten... Så jag gick till vårdcentralen och han hade dubbelsidig öroninflammation. Så nu ska han ta flytande pencillin i 5 dagar och det är svårt. Han tycker det är så äckligt och klöks/kräks upp det mesta. Jag hoppas att det lilla han får i sig hjälper i alla fall.
 
Inatt sov han mycket bättre. Men han vaknade säkert 5 ggr ändå. Hoppas att vi är tillbaka på 2-3ggr/natt inatt. 
 
Idag fyller min äldsta bror 48år så hipp hipp hurra för honom!! 
 
2 år sedan
 
Idag, torsdag så rensade jag klart Henrys rum. Nu är här så fint och allt ligger på sin plats. Får se hur länge det gör det :-)
Nu har jag "bara" Alicias rum och förrådet kvar sedan har jag rensat igenom allt vi äger. Skönt att få slängt saker och skänka bort saker. Synd att vi inte bor i Skåne för då hade min familj kunnat titta igenom sakerna innan det skänkes till Myrorna.
 
Halloween är snart här buuuuu
 
Ja, resten av veckan blir det som vanligt veckohandling, lite städning, "veckans vägning" och tvätt. På lördag ska jag och Henry ut och ha kul själva (Samuel ska med för han äter inte ordentligt än och F har ju dessutom gips)
Jag ska inte bara äta, äta, äta på lördag utan ska köpa 2-3 godsaker som jag vill ha och så äta det på kvällen framför film. Vill inte må illa varje lördagkväll p g a att jag frossat... Denna lördag blir det nog chips, glass och choklad :-)
 
Ha en härlig helg!

Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Charmig bild, ha en fin fredag

Svar: Tack :)
Trevlig helg på dig!
Chetti

2012-10-19 @ 00:52:43
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0