Onsdag, torsdag

Igår var det fullt upp som vanligt. Ingen sömn gör att jag varit som en zombie senaste två dagarna,,,
 
Efter att ha lämnat barnen så fortsatte jag storstäda. Sedan hämtade vi barnen från skolan och begav oss till SÖS där pappa F låg inlagd. E kom också dit så det var fullt runt F´s säng och det såg roligt ut. Tänk att vi har 4 barn! En riktig storfamilj (nja inte om jag tänker på min egen kanske haha)
 
 
E är inte mitt biologiska barn men hon är mitt bonusbarn. Vi har varit i varandras liv i snart 14 år och hon är en riktig bonus i mitt liv :-)
 
Väl hemma igen så gjorde vi läxor och sedan försökte jag lägga barnen. Henry somnade rätt fort och Alicia efter en stund men unge herr Samuel somnade inte förrän 22.30 trots idelt vaggande i över en timme... (ajajaj min rygg)
 
 
Nu, idag så åkte jag och hämtade pappa F så nu är han äntligen hemma igen! Han ska ha gips i 3 månader och sedan blir det ju sjukgymnastik i säkert 3 månader innan han kan testa på att jobba. Sedan dröjer det bara några fåtal månader till jag ska börja jobba... Så särskilt ensam har ju inte varit under föräldraledigheten.
 
Nu håller jag på att tvätta och snart är det dags att hämta Henry.
 
Ikväll blir det slappande framför tv:n för det förtjänar jag. Samuel får vara vaken meds mig om han inte somnar men slappa det ska jag!
 
 
Mitt nyttigare liv funkar fortfarande bra. Jag tränar varannan dag, äter regelbundet och äter bara gott på lördagar. Denna lördag blir det chips och glass, kanelbullar och kakor, choklad och lite godis. Lär bli illamående igen hihi
 
Ha en härlig fredag!!!
 
ps. jag har inte klippt mig eller färgat håret. Vill först se om jag kunnat hålla mig på minus 5 kg en vecka till. Är det så blir det klipp och färgning nästa vecka wihooo ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0