Slut i kropp och knopp

Igår, måndag så åkte jag och F till Ikea. Vi handlade toapappershållare för vi har alltid slut på papper på toaletten ;-)
De kostade 59kr/styck och var i metall. Billigt och bra.
 
 
Sedan blev det en datorstol till Alicia, 99kr
 
Sedan köpte vi lite förvaringslådor inför upprensningen av barnens rum. Då ska det mesta ut ur barnens rum och de ska endast få ha kvar det de verkligen pysslar med.
 
Jag är på jakt efter en matta till Alicias rum också men hittar inget bra. Får leta vidare.
 
 
Vi hämtade också lite beställda paket. Bl.a. bilstolen som redan hade kommit men Samuel väger inte 9kg än så vi får avvakta ett par veckor innan vi börjar använda den.
 
Idag, tisdag så körde jag F till sjukhuset. Samuel följde med medans de stora barnen sov gott vidare. De hade inte ens vaknat när jag kom hem och jag fick väcka de för att komma iväg till skolan.
 
 
Operationen gick bra och han överlevde "ta i trä". Nu väntar X antal veckor med gips och sedan ett par månaders rehabilitering. Imorgon efter skolan så ska vi åka och hälsa på honom.
 
Idag har jag försökt storstäda när Samuel sovit och det gick faktiskt bra. Jag är inte klar än så jag får fortsätta imogon när barnen är i skolan.
 
 
Nu ikväll var vi på den tredje föräldraträffen som handlade om "visa vägen". Det handlade mycket om hur vi agerar när vi är arga/irriterade. I vilka situationer och om hur man kan försöka minska på stressen som oftast orsakar ilska m.m. Läxa till nästa gång blir att "pausa" när man känner att man börjar bli sådär kokande arg på barnen. Att försöka känna igen signalerna och försöka stoppa sig själv.
 
Läggandet av barnen ikväll var en ren katastrof! Jag fick inte Samuel till att sova. Henry ville först inte ha kvällsmat och när jag väl kom med tandborsten ville han såklart ha det. När Samuel äntligen somnar 22.30 så går jag in till Henry. Då ligger både Alicia och Henry i Henrys säng och sover.
Visst är de söta när de sover :-)
 
 
Jag är så trött för jag gick upp 05.30 imorse och sedan har det varit full hålligång hela dagen. Ska bara kolla bloggar sedan stupar jag i säng!
 
Just det, har bokat tillbakaresa från Malmö nu. Vi åker hem vid 08.00 på Nyårsafton. Biljetten gick på 387kr för oss 4!!! Billigt eller billigt? Så dryga 1000kr kostar vår resa till Malmö. Bra pris!
 
Ha en fortsatt härlig vecka!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0