Tisdag, onsdag

Rensning av sovrummet fortgår och shit vad vi tryckt in saker i garberoberna haha. Det blev enorma högar att gå igenom.
 
Balkongen är nu fylld av saker som ska kastas, saker vi vill ge bort t.ex. babykläder, kläder från mig m.m. och en hel del som på något sätt ska in i förrådet... Min syster kommer nu i slutet av oktober och hon ska få gå igenom sakerna jag vill ge bort och ta det hon vill ha. Sedan kommer nog det mesta gå till Myrorna. Jag kan inte ta med så mycket till Skåne. Men kanske en påse med de bästa sakerna som är för fina för att skänka bort?!
 
 
Igår fick jag lite egentid också. En runda till frisören som klippte av en dm av mitt hår och det känns så skönt nu! Bort med det slitna och det förtjänade jag efter min livstilsförändring som resulterar i -kg på vågen :-)
 
 
Idag har jag tagit bort alla kläder i storlek 68 och lagt ner nya fräscha kläder i 74 åt lilleman. Vet inte hur lång han är nu men han är kortare än genomsnittet i alla fall. Vi ska till BVC nästa vecka så då får vi se.
 
 
Imorgon ska vi en sväng förbi F´s jobb och lämna sjukskrivningen. Jag hoppas inget strular nu med sjukskrivningen hos FK. Han har en personlig handläggare på FK och han sade att han sköter det här med den fortsatta sjukskrivningen. Men kalla det kvinnlig intuition eller vad ni vill men det känns som något inte stämmer?!
Förra sjukskrivningen fick han anmäla hur många sjukdagar han skulle ha på nätet men nu behövde han inte göra det enligt handläggaren. Vi får se helt enkelt om det kommer några pengar den 25/10...
 
Det händer inte så mycket mer spännande hos oss! Men det är kanske skönt det?!
 
Nu ska jag läsa bloggar! Ha en fortsatt härlig vecka!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Vilken fin balkong du har lagt upp. Stod under den i våras :). Hoppas det går bra med FK.

Vi ses troligtvis nästa vecka?

Svar: Haha jasså :-) Ville inte lägga in en bild på vår balkong haha
Jag ska försöka komma förbi en dag nästa vecka. Som föräldraledig är man ju så upptagen haha. Känns som jag gör mer nu än när jag jobbar ju :-)
Chetti

2012-10-11 @ 17:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0