Veckans vägning

Vågen visade 70,4kg imorse och jag förstår inte hur?! Det betyder att jag gått ner 1,2kg i veckan och totalt 9,1kg på 7 veckor.
 
Jag trodde aldrig att jag skulle gå ner så mycket denna vecka eftersom jag gick ner så mycket förra veckan! Kroppen är bra underlig! Jag körde hårt igår med knäckebröd, soppa och lite middag plus träning och jag antar att det gav kroppen en extra knuff neråt.
 
Jag provade att ta på mig ett par av mina gamla jeans i storlek 38 och de passade :D Lite tighta men jag kunde ha dem wihooo! Om typ 5 kg kommer de sitta bra igen!
 
Så nu är det 4,4kg tills jag är inom normal BMI igen och det kommer bli helt underbart att nå dit och sedan kör jag ca 5-6 kg till innan jag stannar.
 
Jag är så glad att mitt hårda arbete ger resultat! Nu kör jag vidare men idag är det lördag så idag unnar jag mig gottgottigottgott. :-)

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

bra... men stannar? om du väljer att köra 4 life, så kan du inte själv bestämma det, då kommer kroppen att stabilisera sig när den är nöjd... för du äter väl inte mindre än du borde nu om dagarna?

Svar: Jag äter bra frukost, mindre lunch, mellis och en ordentlig middag varje dag. Mycket grönsaker, frukt och annat som är bra för kroppen.
Försöker hitta matrutiner som passar mig just nu. Det är inte lätt men jag försöker!
Jag kan tänka mig att äta som jag gör nu för resten av livet men med lite variationer. När jag väl är nere runt 60kg så kommer kroppen stanna av, kanske t o m innan??

Det är inte lätt det här :-)
Chetti

2012-10-22 @ 08:17:17
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

den som lever får se :D

2012-10-22 @ 12:37:38
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0