Dagarna som gått

Jag har sett en film en kväll
 
 
 
"The vow" och den rekommenderas. Det är ett sorgligt kärleksdrama. Den får en 4:a faktiskt.
 
Igår träffade jag en kompis (från nätet) i centrum och åt lunch. Det var roligt att träffas på tu man hand och bebisarna hade roligt tillsammans :-)
 
På kvällen blev det popcorn till allihopa och så kollade vi på varsin tv... Barnen ville se en barnfilm, F ville kolla på fotboll och jag tittade på en film. Filmen jag såg var jättebra men jag var så trött. Vid 22.00 hade jag och barnen somnat. Ska se fortsättningen idag.
 
 
 
"Man on a ledge" är en spännande film. Thriller/action kan man väl kalla det.
 
Jag har nu precis beställt vinterkläder till barnen från nätet. Men vinterjackor, termobyxor och vinterskor köper jag alltid i affärer. För barnen måste prova de först. Men jag beställde en overall åt Samuel. Det jobbiga är att han är emellan två storlekar nu i vinter. Halva vintern kan han nog använda 74 och sedan andra halvan måste han nog ha 80. Hmm men beställde overallen i 74. Kanske att jag köper en 80 från Tradera.
 
Imorgon går mina auktioner ut och det är bara bud på två stycken. En vinterjacka av märket KAXS och en kofta av märket Newbie. Det jobbiga är att jag upptäckt att jackan är lite noppig i ärmsluten typ. Ska berätta det för ev. köpare så får vi se hur vi gör.
 
Sedan ska jag skicka in lite guld till www.guldbrev.se. Det är tre örhängen, de är trasiga och udda. Kul om man kan få lite för dem.
 
Imorgon ska jag lägga in några fler annonser. Jag har 12 silverskedar som jag aldig använt och aldrig lär använda. Onödigt att ha i lådorna. Är det bäst på Tradera? Eller vart kan jag annars sälja dem?
 
Sedan har jag tre skålar av märket Rörstrand som jag fick i present för X antal år sedan. De ligger i sin orginallåda oanvända. Är det bäst att sälja dem på Tradera? Jag kommer aldrig använda dem tror jag.
 
Ja, i helgen har vi inga direkta planer. Vi ska bara mysa, titta på film och gå promenader och så.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Är det de silverskedar, som ligger i en låda? Iså fall har de varit morfars och jag tycker det är synd att sälja dem. Äkta silverskedar är svårt att sälja över nätet, för det blir aldrig det pris, som de är värda. Det blir väl något kaffekalas i framtiden och då är det roligt att ha fina skedar. Det är ju Din present så Du gör ju som Du vill.

Svar: Tur att jag skrev om skedarna här på nätet! Hade glömt att det varit morfars! Då ska de absolut inte säljas men nyputsade och fina är de i alla fall nu :-)
Chetti

2012-09-08 @ 22:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0