Måndag

Idag började jag projektet utrensning av hallen. Jag hann med några lådor och möbler i alla fall. Jag tar lite i taget när lilleman sover.
 
Nätterna är fortfarande hemska. Vi tror han vaknar av magont. Han äter små mängder mat men jag tror han blir hård i magen. Idag ger vi ingen gröt men lite burkmat. Måste köpa katrinplommonspuré som ska sätta fart på magen.
 
Själv är jag smått halvsjuk med jobbig rethosta och en liten förkylning. Jag kör på i 100 som vanligt ändå. Vilar jag så känner jag mig sjukare.
 
Efter skolan stack jag och Henry till ett köpcentrum (SKHLM) och kollade på vinterkläder. Det var roligt att bara vara han och jag en stund. Vi hittade vad vi letade efter på Lindex.
 


499kr
 

499kr
 
Färgglad och fin. Gillar inte svarta termobyxor eftersom "alla" har det och då är det svårt att hitta de i skolan m.m. Det blev dyrare än vad jag hade räknat med men det finns inga kuponger ute just nu. Det verkar som Lindex snålat in på kupongerna :(
 
Det är bra vinterkläder i alla fall och om de inte blir alltför förstörda eller borttappade så får lillebror Samuel ärva dem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0