Måndagen den 3/9


Igår, måndag åkte jag, F och Samuel till Nacka forum för att utnyttja mitt presentkort. Det var som att komma till ett annat land. Lyxcentrum men så ligger det i Nacka också. Jättefint och folket var så fina. Så jämför man med Hallunda och SKHLM som är riktiga gettocentrum i jämförelse.
 
Jag köpte guldörhängen på Albrekts Guld. Just nu har de 25% rabatt på allt i butiken så passa på! Jag fick mina ringar för 599kr, kostar egentligen 799kr.
 

 
Sedan köpte jag en vinröd hoodtröja inne på Cubus för 199kr och så ett randigt paraply för 79kr.
 


 
De sista pengarna spenderade jag inne på LagerHaus där jag hittade några roliga men nyttiga saker.
 

Roliga smörknivar 9kr styck
 

örngott till Alicia, mycket passande :-)
 
Jag hittade även ett par stövlar inne på Deichmann. De kostade 349kr och är jättesköna och kommer passa perfekt till vintern.
 
 
Vi åt lunch där också och jag och F fick en chock över deras hutlösa priser haha. Maten var god i alla fall och jag försökte ta ett nyttigare alternativ. En tallrik med nachochips hmmm
 
Vl hemma så drog jag fram både badkar och tvättmaskin och städade under dem. Fy fan vad smutsigt och äckligt men nu är det rent. Golvbrunnen fick sig en ordentlig omgång den med. Älskar när det är rent!
 



 
Nu har jag tagit över alla föräldradagar från F för det är "snart" slut på mina. Jag har planerat i detalj och som det ser ut så börjar lilleman på inskolning i slutet av juli och börjar på förskolan på heltid när han är precis 17 månader. Usch det går alldeles för snabbt...
 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Massa bra fynd! Härlig att shoppa loss och skönt att få rent! Gosiga charmtrollet!! =)

Svar: Ja, det var kul att shoppa åt mig själv för en gångs skull! Ja, jag har fått helt mycket energi helt plötsligt. Nu ska hela lägenheten få sig en rejäl omgång under hösten. Visst är han gosig :)
Chetti

2012-09-05 @ 08:49:30
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0