Tisdag den 4/9


Idag hälsade jag på på jobbet! Alltid lika roligt att se dem :-) Hade varit kul att variera jobb och föräldraledighet. Kanske kan göra det i vinter/vår? Vi får se jag ska ju jobba hela livet sedan så det kanske är bäst att bara vara ledig och njuta?!
 
Väl hemma så rensade jag badrumsskåpet och jag säger det igen fy vad smustigt det var. Nu är det utrensat och rent, love it!!
 

 
Gjort lite planer/budget. Vårt mål är nu att när vi väl båda jobbar igen, augusti 2013? så ska vi försöka spara 100000/år i 4-5 år och sedan ansöka om lånelöfte. Nu måste det ske. Jag ser hur Henry tar efter kompisar och är som en liten gangster redan :(
Nej vi måste flytta, helst innan han är tonåring och till ett lugnare och mer ordentligt område.
 
Ikväll mellan 17-19 så är det dags för Alicias redskapsgymnastik. Ska bli kul! Jag ska följa med en timme.
Mellan 18.00-20.30 så är det dags för min första ABC träff som ska handla om "Visa kärlek". Jag antar att vi är runt 10 föräldrar som ska prata, diskutera m.m. Ska bli mycket intressant!
 

 
Hämtade upp min Traderavinst, ännu en höst/vår jacka i storlek 74 åt lilleman. Den kostade bara 9kr och är i nyskick!
 
I söndagskväll lade jag in 10 annonser på Tradera så jag hoppas jag får sålt det mesta. Jag samlar ihop saker härhemma som jag inte vet vad jag ska göra med... Det är för bra för att slängas, kanske att jag skänker det till Myrorna.
 
 
 
Såhär trött var Alicia för någon kväll sedan att hon somnade med tandborsten i munnen :)
 
Imorgon har jag tänkt gå till öppna förskolan för första gången. Det är för barn mellan 0-6 månader imorgon så det blir första och sista gången i den gruppen.
 
Just det mitt nya liv går jättebra! Jag har tränat 2ggr hitintills och äter bra och nyttig mat. Jag ser framemot lördagarna nu för det är då vi får äta popcorn och godis. Då är det lättare att hålla sig hela veckan! Och nu tänker jag mer långsiktigt när det gäller min vikt, träning och mat.
Min storebror är min inspiration och förebild!!
 
Ha en fortsatt härlig vecka
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

u can do it... :D

p.s. du menar att ni VAR FÖR SIG ska kunna lägga undan 4167 kronor i månaden??? wow... visste inte att min syster och man var direktörer i något stort företag...:D *anställ mig*

Svar: Ja med hjälp av dig och ditt peppande så ska jag fortsätta mitt nya liv tills jag dör :)
Vi har gemensam ekonomi och har haft det sedan vi gifte oss. Alla inkomster är gemensamma och alla utgifter likaså. Tanken är att vi ska försöka lägga undan 10000/månad när vi båda jobbar. Haha direktörer är vi väl inte direkt men vi har lärt oss av våra tuffa åt att det går om man bara har en bra, stabil inkomst, håller nere sina räkningar och övriga utgifter. Vi har ok löner båda två (vill inte utelämna det här :)) och försöker alltid att hålla våra räkningar lågt men de hamnar ändå runt 21000kr/månad.
Det kommer inte vara lätt men vi ska försöka. Vissa månader kommer det inte gå att lägga undan så mycket t.ex. runt julen, när barnen fyller år och så men då lägger vi undan det som går.

Vi får se, vi ska försöka i alla fall! Annars får vi flytta till en koja i skogen istället :)
Chetti

2012-09-05 @ 07:19:50
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

jo jag hajar det med gemensam ekonomi, jag ville bara belysa summan var för sig... va gör man i norsborg om man kan lägga undan 10 k i månaden??? wooow... jag hade varit wayyyy out of there för läääääänge sen då...

det ordnar sig... ni får flytta hem till oss istället :D

Svar: Vi har ju haft några tuffa år efter F lade ner sitt företag. Skulder och lån som hänger efter fortfarande så vi har inte kunnat spara så mycket men vi fick ihop en rejäl summa detta året. Nu har vi använt en del av den till att köpa bilen, köpa nya saker till hemmet och nu nallar vi därifrån för att överleva. Jag är FL ledig ju och F sjukskriven så det är tuffare nu.Men när vi båda jobbar så kommer det gå bättre. Vi ska försöka i alla fall!
OK, vi kan flytta hem till er :)
Chetti

2012-09-06 @ 11:49:33
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

jo det förstår jag...

NI ÄR VÄLKOMNA NÄR SOM!!!!!!!!!!!!!!

O och S kan dela rum, sen skärmar vi av vardagsrummet så att du och F får en hörna, A en hörna, sen delar E och H rum och jag och K har vårt sovrum... funkar helt suvve!!!

2012-09-06 @ 14:12:20
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0