Tisdag-onsdag

Lillegubben är fortfarande jätteförkyld och snorig. När han hostar slem så sätter det sig i halsen, han kväljs eller kräks rätt ut... 5:e dagen nu så det borde snart vända.
 
De två senaste nätterna har jag fått sova!! Förr förra natten vaknade han 01.00, ammades och somnade om och sedan vid 04.00 och då matade jag honom och sedan tog F honom resten av natten. Skönt!
Och inatt vaknade han bara 1 gång (!!). Han somnade efter mycket om och men strax innan 22.00 och vaknade inte förrän 03.00 och åt och somnade om. När väckarklockan ringde 06.45 så sov han fortfarande!! Superskönt!
Sedan sov jag en timme till när han sov middag. Så nu är jag utvilad!
 
 
Men jag vet ju att det kan gå upp och ner med sömnen först åren så man får ta en natt i taget. Maten däremot går det TRÖGT med. Men han gillar vår mat när vi ger honom den. Så idag ska han få vår mat till middag så får vi se hur mycket som går ner.
Gröt är bläää, matburkar sådär men ingen hit, välling - vad ska det vara bra för?? tycker Samuel.
 
 
Igår var vi på sjukhuset några timmar för att F skulle skrivas in inför operartionen nästa tisdag. Provtagning, lite snack med narkosläkaren och ortopedläkaren. Han ska vara där 06.30 nästa tisdag så det blir till att gå upp i ottan för oss eftersom sjukhuset ligger inne i stan.
 
Idag, onsdag skulle jag egentligen på mammaträff inne i stan men Samuel mår inte bra ju och dessutom skulle jag bara kunna vara med 2 timmar för jag ska tvätta nu mitt på dagen 14.00-18.00.
 
Ja, annars händer det väl inte så mycket spännande här. Bara en massa rensande, städande och tränande :-) Ska bli kul att se vad vågen säger på lördag.
 

 
 
Denna veckan har jag bytt ut frukostmjölken mot Fun Light saft och lunchen har blivit soppa. På kvällen äter jag ingenting. Får se om det kanske är för lite mat? Så svårt att veta vad som är för mycket/för lite?!
 
Ni får ha en fortsatt skön vecka!

Kommentarer
Postat av: paula

du måste äta mer, äter du inte middag efter lunchen?

2012-09-26 @ 19:47:22
Postat av: Tessan

Oj det känns lite. Du äter väl middag?

2012-09-26 @ 20:40:39
Postat av: Stamp-E

FRUKT FRUKT FRUKT!!! det är väldigt viktigt att ha en konstant förbränning i kroppen.. jag äter i genomsnitt var 2-3 timme... fram till kvällen... sen behöver du inte stoppa i dig mer... förslag (som jag gör så klart haha): om du äter frukost vid sju, frukt halv tio, lunch tolv, frukt halv tre, middag vid fem, frukt vid 7-8, sen behöver du inte mer förrän nästa morgon...

2012-09-27 @ 08:02:11
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Kerstin

Paula och Tessan: Jovisst äter jag middag, en ordentlig middag vid 17-18 :-)

Stamp-E: Tack för tipsen!

Just nu äter jag frukost vid 09.00, lunch vid 12.00, frukt vid 15.00 och middag vid 17/18 och sedan dricker jag bara Cola zero på kvällen.
Får nog ta en frukt på kvällen också.

2012-09-27 @ 12:24:43
URL: http://chetti.blogg.se
Postat av: Ingela

Men varför fun light till frukost? Köp minimjölk, jag har hört att mjölk faktiskt är bra vid bantning, typ 1 glas om dagen. Drick te, fruktjuicer med sötningsmedel eller varför inte vatten? ;)

Svar: Jag dricker oftast ett glas mellanmjölk till frukost men ibland dricker jag bara ett glas saft. Jo, vatten och té går ju också bra faktiskt! Tack för tipsen! :-)
Chetti

2012-09-28 @ 11:17:36
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0