Torsdag-fredag

 
Nu har jag bokat Malmöresa till julen. I alla fall ner. Upp kommer jag boka om ett par dagar. Det blir så att jag och barnen åker ner juldagen, 08.21 går tåget så vi är framme vid 12.50.
Jag bokade med bord så det är skönt att vi får ett eget bord och att ingen annan passagerare kommer sitta med oss :-)
Resan gick på bara 619kr så jag hoppas jag hittar något liknande tillbaka också. Jag kostade knappt 285, barnen 45kr var men eftersom man bara får ta med sig två barn "gratis/stolpris" så fick jag betala 244kr för ett av barnen. Så jag kunde nog knappt fått det billigare!
 
Nu vet jag inte vart vi kommer fira jul, Juldagen och Annandagjul men jag antar att det finns någon som vill fira med oss i Skåne?? :-) Vi vill vara med mormor i alla fall!
 
 
Jag passade på att beställa en bilstol igår också. Fick hem ett bra erbjudande från www.jollyroom.se där de satt ner priserna plus att man fick ytterliggare 100kr rabatt och fri frakt. Så för 1490kr inklusive frakt så fick vi en Britax Two Way. Vi har haft likadana åt barnen förut och varit nöjda. Först tänkte jag begagnad men eftersom detta erbjudandet kom plus att vi ändå ska ha den i 4-5år framåt så är det värt det.
Vi kan ju sälja babyskyddet som bara är drygt 1 år gammalt plus att vi senare kan sälja bilstolen också.
 
Idag, fredag har jag veckohandlat en massa som vanligt. Lördagsgott blev muffins/kanelbullar, choklad och godis. Ikväll ska jag överraska barnen med chips. Det tjatas inte längre om sådant härhemma, skönt! De verkar vant sig vid att vi äter mindre sådant.
 
Vardagsrummet är nu genomgånget och utrensat! Skönt! Nu tar jag lite paus från rensandet! Jag har sovrum, barnens rum och förrådet kvar "puh"
Jag har köpt nya fotoalbum för vi har massor av foton som bara ligger. Sedan måste jag framkalla bilder från det senaste halvåret. Foton på barnen och så! Gör det alldeles för sällan.
 
 
 

Imorgon, lördag är det dags för veckans vägning! Spännande att se vad som hänt men det roliga är att jag märker hur kläderna blir större och större. Jag använder just nu mest mammakläder och ett par byxor i storlek 42. Och de börjar hänga rätt mycket... Plus att jag känner mig mycket starkare fysiskt, psykiskt (klarar av barnen mycket bättre nu) och har mer energi! 
Och det går bra! Jag äter bra (tycker jag själv) och får frossa (med måtta) på lördagar. 
 
Imorgon är det även en sorglig dag! 11 år sedan min pappa gick bort :(
Du är saknad pappa!
 
Men det ska även bli en rolig dag imorgon för det är dags för en mamma-Alicia dag. "Tyvärr" måste Samuel med då han inte äter några rejäla mål mat än. Men jag hoppas att vi kan vara helt ensamma på nästa mamma-Alicia dag. Vi ska köpa nya byxor och vinterskor. Äta på McDonalds och ev. leka på ett lekland.
 
Ha en rolig helg gott folk!
 
Just det lillegubben sov bra de två senaste nätterna också. Vaknade 3 ggr förrförra natten och 2 ggr inatt :-)

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja men jag var o tände ett ljus för oss alla :)

Svar: Vad bra!! Tack!!
Chetti

2012-10-01 @ 08:49:38
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0