Allt om allt

Jag kan börja med att berätta att F klarade sitt prov och kan numera lägga till legitimerad fotbollsagent på sin CV. Jag sade till honom, är det något du inte ska bli här i livet? haha
Så då får vi se om han kan få hit några grymma spelare som kan skriva kontrakt med svenska klubbar.
 
 
F pratade med sin husläkare på VC i fredags och de ska träffas på onsdag men fr o m tisdag måste han bli sjukskriven igen. Läkare kan sjukskriva bakåt i tiden. Så han får kontakta sin arbetsplats på måndag och sjukskriva sig fro m tisdag.
Han pratade även med sin handläggare på FK som började dilla om att hans sjukskrivning kommer tillämpas mot hela arbetsmarknaden... Men så är det inte. Man har rätt att vara hemma 1 år från sitt jobb om läkaren tror att personen med all sannolikhet kommer kunna återgå till sin tjänst. När F sade det då blev handläggaren ställd och liksom jo så är det ju... Åh, FK man klarar sig inte utan dem men klarar inte heller av att handskas med dem. =(
 
Så fortsättning följer på F´s fot, hans jobb och dess framtid!
 
 
Igår satt jag i flera timmar och kollade igenom hela Matte A. Mycket kom tillbaka direkt och grunderna kan jag ju. Men det kändes ändå svårt när jag gjorde lite testprov.
 
Samuel har blivit så förkyld igen... Så inatt sov han dåligt och grät några ggr men F tog honom eftersom jag skulle upp tidigt och göra Högskoleprovet.
 
 
Högskoleprovet gick sådär. Det bestod av fem prov, tre matteprov och två svensk/engelska prov. Ett prov kommer ju räknas bort som testprov. Matten var som den var, jag förstod väldigt lite och gissade på det mesta. Tabellerna försökte jag dock avläsa så gott jag kunde. Och NOG provet gick bättre än förut då jag läste några bra tips för att lösa dem.
Svenskan och engelskan gick bättre. Jag tyckte jag svarade bra och så gott jag kunde. 
Förhoppningsvis så kan mina svensk/engelska prov väga upp för mina matteprov. Om 4 veckor får jag reda på mitt resultat. Spännande!
 
Ser på min statistik att jag fått en del nya läsare! Kul och välkomna in =)
 
Vi har inte träffat min bror Göran och hans sambo än och vet inte heller om det kommer hinnas med. Deras tåg går 13.00 imorgon =(
 
Ha en fortsatt skön helg!
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

gött av F...

än en gång fk tss tss

vi väntar med spänning på resultatet hehe...

Svar: mmm
Japp =(

mmm jag med =D
Chetti

2013-04-08 @ 07:55:16
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Häftigt med en agent =D "show me the money" ;)

J-fla fk =(

Svar: Haha jo det är rätt häftigt =D Får se om vi får några pengar att visa senare...
mmm FK är som de är...
Chetti

2013-04-09 @ 14:49:53
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0