Fredag

Alicia är mycket bättre och har gått i skolan både igår och idag. Hon har fortfarande några utslag här och där men hoppas de ska försvinna inom ett par dagar.
 
Usch pengar =(
F har inte fått någon sjukpenning eller annat som vi hade räknat med. Hans handläggare hade sagt fel och FK hade inte ens fått in en sjukanmälan på honom. Nu är det dock fixat men vi får se när pengarna kommer. Så det blir lite knivigt att betala räkningarna... Men får väl länsa de sista slantarna på sparkontot och det är ju inte så bra. En buffert behövs ju.
Det positiva är att F´s fot är mycket bättre. Han klarar av att gå och spela lite boll och så. Så han ska börja jobba 16/5 som planerat. Vi har fått hans schema redan och det är lite annorlundda då han kommer jobba eftermiddag/kväll typ hela veckan. Det postitiva med det är att barnen slipper gå upp så tidigt.
 
Samuel ramlar femtielva ggr/dag och hans ansikte är fullt av märken =(
Alicia och Henry var inte alls så klumpiga vad jag minns. Nu har jag köpt en Lära Gå Hjälm från Tradera.
 
75kr med porto, helt ny. Vissa kanske tycker det är överdrivet men jag tycker så synd om honom. Han ramlar in i bord, väggar och kanter hela tiden. Han har sår, blåmärken och bulor i hela ansiktet =(

 
 

Kommentarer
Postat av: Ingela

sån hade vi till Albin med men han vägrade ha den hahaha

Svar: Ja, det är risken haha. Men vi måste försöka =D
Chetti

2013-04-26 @ 13:59:37
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0