Äntligen fredag

Två veckor har nu passerat sedan jag blev sjuksköterskestudent. Det är verkligen fullt upp speciellt eftersom det är så mycket nytt att komma in i. Hur man ska plugga, vad som är viktigt och vad som inte är viktigt, skrivregler m.m. Men allting är verkligen roligt fast det är fortfarande lite luddigt med vissa saker och salstentan 21/9 skrämmer livet ur mig haha
 
Men men jag klarade av min presentation på första seminariet och jag blev godkänd. Bara 179,5 högskolepoäng kvar innan jag tar examen =D
 
Jag försöker plugga mellan 08.00-16.00 och vara "fri" mellan 16.00-21.00. Och vissa kvällar har jag pluggat 21.00-23.00. Fredageftermiddag och lördag ska vara skolfria men på söndagen måste jag nog också plugga tyvärr. Nu är vi ju mycket i skolan första veckorna men sedan kommer det vara mer lediga timmar/dagar att plugga på. Just nu läser vi två kurser parallellt men sedan kommer det vara en kurs i taget.
 
Första inskolningsveckan för Samuel är förbi och det har gått strålande. Han stormtrivs och verkar tycka allt är roligt och toppen! Nästa vecka kommer F kunna lämna honom där större delen av dagen och gå hem. Samuel är fortfarande förkyld och så, ev. har han öroninfektion då han gnällt 3 nätter i rad. Kanske att vi åker in till närakuten och kollar öronen imorgon så han kan få antibiotika och bli helt frisk.
Han ska ju opereras om en dryg vecka och då får han inte vara sjuk...
 
F´s fot är mycket mycket bättre. Han kan redan gå bra på den och känner en enorm skillnad mot hur det var innan operationen! Underbart, hoppas det håller i sig.
 
I helgen ska jag bara vara, vila huvudet och umgås med familjen. Ser framemot att bara vara!
 
Ni får ha en fin helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

bra skolan går bra.

skönt felix fot är bra.

men va fan, om ni misstänker det, va väntar ni på, in till doktorn....

trevlig helg

2013-08-31 @ 09:17:41
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0