En dag kvar...

Känns lite smått overkligt att jag bara har en dag kvar här hemma. Arbetskläderna är provade och lite tight satt de tyvärr... Men hoppas de kan leta fram lite större kläder.
 
 
 
 
Jag hittade hemmatelefonen och brickan, skönt! Men surfplattan är kaputt, nu går den inte ens att ladda längre... Ja, det är hans eget fel.
 
Jag har nu kollat igenom den första kursen och det är full fart direkt. Mycket att komma in i, skrivregler, hur jag ska lägga upp pluggandet för att hinna med, formulera skrivuppgifter som de vill ha dem. Men det känns både roligt och skrämmande. Ett helt nytt tankesätt. Det kommer vara en hel del praktik, seminarier och sådant.
Jag kommer satsa måndag-fredag med att plugga stenhårt så att helgerna blir fria. Kommer såklart inte alltid funka men ska försöka så i alla fall.
 
Jag har köpt tre böcker från adlibris.se för enligt äldre studenter kommer de användas rätt mycket, även i termin 2 och 3. Jag fick studentrabatt. Jag försökte först hitta de på Blocket men alla var sålda...
Sedan hittade jag två böcker på lokala bibblan. Hoppas kunna låna det mesta.
 
Jag kommer inte ha så mycket tid för bloggen nu när jag pluggar men ska försöka uppdatera er en gång i veckan i alla fall.
 
Igår kollade vi på film
 
Scary Movie 5. Shit vad vi skrattade. Man måste gilla sådan löjlig humor för att uppskatta den.
 
Idag har vi varit hemma hos A och barnen och hälsat på, roligt! Nu ska jag slappa lite, imorgon blir det till att ladda batterierna inför måndag =D
 
Ha en fortsatt fin helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0