Ett livstecken

Jag hinner inte blogga som vanligt tyvärr ... Fullt upp med skolan, barnen och hela faderullan. Men här kommer en liten uppdatering.
 
Igår morse operades Felix för tredje gången och det gick bra. Han har bandage och är sjukskriven två veckor men troligen blir han sjukskriven ett tag till.
 
Idag var första inskolningsdagen för Samuel. Både jag och Felix var med. Han sprang in direkt och brydde sig inte om oss. Han stormtrivdes! Tyvärr är han dunderförkyld men som vanligt i allmäntillståndet så därför gick vi dit ändå. Personalen verkar bra och det är en fin avdelning. Vi står i kö för byte till en annan förskola men vi får se hur det blir.
 
F ska ta resten av inskolningen trots ond fot för jag har skolan. Han får köra dit och sedan bara sitta och vila när Samuel ränner runt =)
 
Mycket att göra men det känns kul! Jag försöker beta av saker i god tid för att slippa stress. Men vissa saker kommer säkert ändå bli i sista minuten.
 
Ni får ha det gott så länge!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Vad härligt att han stormtrivs! Blev så glad när han sken upp igenkännande när han såg mig under facetime-samtalet med Alicia =)

Svar: Ja, han blev helt överlycklig =D
Chetti

2013-08-28 @ 16:54:54
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0