Helgen fortsätter

Vi var ute och åt i fredags för att fira Felix´ 40-årsdag. Alla 4 barn var med och så Paula förstås. Mysigt och gott med mat.
Väl hemma fortsatte vi fira men F och Samuel somnade tidigt så det var mest jag och Paula som stod för firandet med en massa gott och öl/cider.
 
Igår, lördag drog vi in till stan och årets Pride Parad. Ni som inte vet vad det är så är det en parad för homosexuella och deras vänner, bekanta, familjer som stöttar dem. Och dagarna innan paraden så pågår Pride Festivalen med en massa musik, mat och tal.
 
Tyvärr var där mycket, mycket folk så det var svårt att se de som gick men de som åkte lastbilar och så syntes och hördes bra haha =D
Vi hade otroligt fint och varmt väder, underbart!
 
Sedan åkte vi hem, lagade mat och kollade på film på kvällen plus åt en massa gott
 
Fast and the furious 6. Lång film med en massa overkliga scener, en massa slagsmål, skjutande m.m. denna film är en spillra av sitt forna jag med snygga bilar och streetracing.
Plus för att alla gamla skådisar är tillbaka i samma rulle, med några år på nacken.
 
Idag är det söndag och ikväll ska vi åka en dygnskryssning med Viking Lines Cinderella. Jag, Paula och barnen. F jobbar ju imorgon så han kan inte följa med men han lämnar och hämtar oss från båten, skönt!
 
Nu är det en vecka och en dag kvar av min långa föräldraledighet och det känns sjukt hur tiden bara flyger fram. Det kommer bli ett helt nytt liv med skola och hårt pluggande men jag ser framemot det. Jag ser framemot att vara igång igen, att börja på ny kula i livet och allt som hör till trots att det kommer bli tufft emellanåt.
 
Nu ska jag njuta av mina sista dagar som "långledig. Det enda som känns sjukt jobbigt är att vara ifrån Samuel varje dag, kommer sakna honom så!!
 
Ni får ha en fin arbets eller semestervecka! Njut av varje dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0