Två dagar till helg

Och det känns härligt men samtidigt som helgen är uppbokad av både roliga saker som bakning, skriva inbjudningskorten och köp av skor till barnen så måste också tråkiga saker som tvätt och städ finnas med...
 
Jag har jobbat tre dagar nu och det känns som jag aldrig lämnat stället haha. Det känns kul att få komma in och gästjobba på detta sätt men jag är så glad att jag tagit steget till att plugga och få en utbildning. Göra något som jag pratat om i åratal som jag aldrig vågat ge mig på förrän nu!
 
Varje kväll har jag suttit och läst ur en bok som vi ska läsa till nästa fredag. Jag vet att inte skolan börjat än men jag är lite ivrig och nervös så jag har börjat smygläsa och anteckna lite. Vi har ju redan fått info om gruppseminariumen, skriftliga uppgifterna och tentamen. Jag ser framemot skolstarten och all nyttig info vi kommer få. Jag kan konstatera redan nu att det inte går att läsa/plugga när barnen är vakna/hemma *suck*
 
Imorgon ska jag till skolan och registrera mig så att CSN kan kicka igång och så att skolan vet att jag verkligen ska plugga. Spännande... F och barnen skjutsar mig. Jag ska jobba men tar paus under den tiden jag är borta.
 
Pappa F börjar inse att det inte är så lätt att vara hemma med barnen. Men på måndag börjar de skolan och då är det bara F och Samuel hemma tillsammans hela veckan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Annaaadidas

hej vännen!
Ja dagarna springer iväg.
kul att du känner bra inför skolan och du kommer hitta dina rutiner med pluggandet.
du är så duktig :-)

Svar: Hejhej!
Ja, denna vecka gick undan. Tack för dina fina ord!

Kram
Chetti

2013-08-15 @ 02:01:07
Postat av: Stamp-E

det är bara för honom att göra det :D

Svar: Vadå?? :)
Är lite seg i huvudet...
Chetti

2013-08-15 @ 10:59:56
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

haha du skrev ju att han började inse att det inte var så lätt att vara hemma med barnen :D

Svar: Ok =D
Chetti

2013-08-16 @ 23:19:37
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0