jullov =)

Goder afton goder afton
 
I torsdags hade vi vår sista basgruppsträff i skolan och jag tog med pepparkakor och lussebullar för lite julmys =) Sedan hade vi vår sista föreläsning i vårdetik för detta året.
På fredagen hade jag Samuel och Alicia hemma och jag pluggade när Samuel sov. Så jag gick officiellt på jullov igår =) Nu har jag inte skola förrän 8/1, längesedan jag hade jullov men det är gött hohohoho.
Men ett par dagar innan skolstart ska jag börja plugga igen. Men två veckor utan plugg blir det och det ska bli skönt med en paus.
Det har varit tufft senaste veckan då jag vabbat för Samuel på dagen och pluggat om kvällarna.
 
I tisdags hade vi seminarie i yrkesetik och det gick bra. Hon sade inte om vi blev godkända men utgår från det då alla var aktiva och engagerade vilket är kravet. =)
 
Idag åkte jag och köpte de sista julklapparna och det var det en massa andra som också gjorde... Men jag är nöjd och jag tror barnen också blir det =p
 
Idag började projekt utrensning av barnens rum/leksaker. Vi började med Henrys, fick ihop en och en halv påse som vi slängde. Nu är där så prydligt och fint. Imorgon tar vi Samuels grejer och på måndag tar vi det stora projektet Alicias rum... Måste ha plats för de nya sakerna ju hehehehe
 
2 dagar till julafton och på schemat står det storstädning, tvätt och packning inför Skåneresan. På julafton ska vi bara ha det så lugnt, ha mjukiskläder om vi så vill, äta det vi gillar av julmaten (allt är redan inhandlat) och spela spel och så. På juldagen åker vi till Malmö och stannar till nyårsafton. F jobbar som vanligt så han följer inte med. Har lite ångest inför tågresan eftersom Samuel är som en typisk 1,5 åring. Vill inte sitta still, gnäller och trotsar... Men men hoppas på att det går någorlunda bra. SJ har ju gratis internet för resenärerna nu så det är perfekt.
 
Nu har Alicia slutat fritids och ska bli nyckelbarn efter jullovet. Lite läskigt men det går nog bra...
 
Igår såg vi en julfilm

Grinchen och den är så bra.
 
Vår tanke är att se en julfilm varje kväll inför och under julen. Så vilken är er favoritfilm?!
 
Jo, jag har klippt mig, ca 2 dm så håret är strax vid axlarna och det är så skönt. Imorgon ska jag färga det.
Min vikt har jag inte gjort något åt, så smal är jag inte nu när jag kommer ner till Skåne... Men jag ska börja om på ny bana nästa år, köra som jag gjorde förra hösten. Inte banta med någon diet utan träna och äta nyttigare/mindre. Det funkade då så då gör det väl det nu med?! Problemet är sedan att fortsätta så, stå still i vikt och inte skita i allt igen och frossa i överflöd...
 
Men men ni får alla ha en riktigt GOD JUL för jag kommer inte blogga förrän om ett tag igen!!
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Hoppas ni får en riktigt skön jul!

Svar: Tack detsamma 🎅🎁
Chetti

2013-12-21 @ 21:28:16
Postat av: Tessan

Det låter som ett perfekt jullov, mjukisbyxor och äta en massa gott :).
God Jul!!

Svar: mmm julafton blir lugn men inte resten av veckan i Skåne....
Chetti

2013-12-21 @ 21:38:15
Postat av: Stamp-E

tycker grinchen är riktigt rälig... alltså jim carreys rollfigur...

Svar: Tyckte jag oxå förut men nu tyckte jag inte han var så farlig 😄
Chetti

2013-12-22 @ 18:05:05
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0