Tuff vecka...

Mitt liv har gått i 180 den senaste veckan...
 
Förra helgen bakade vi 80 lussebullar och så lite hallongrottor på det. Mumsigt!
 
I veckan vabbade jag för Samuel tisdag-onsdag. Han var riktigt hostig och förkyld. Vilket gjorde att jag fick sitta varje kväll/natt för att försöka klara av min hemtenta i sociologi. Det var en riktigt skön känsla när jag kunde skicka in både hemtentan i psykologi och hemtentan i sociologi i fredagsförmiddag. De känns ok men nu väntar en jobbig väntan innan jag får reda på resultatet. Fredageftermiddag hade vi seminarie i socialantropologi och det var riktigt roligt! Min grupp framförde tre scener om västerlandet möter muslimer angående synen på sjukdom, vård och hälsa och de andra grupperna hade också teater. Riktigt kul och mycket skratt! Och vi blev alla godkända!
 
Och nu ikväll fick jag resultatet på andra anatomitentan och det blev ännu ett fint VG! Jag kan ju =)
 
 
 
 
Så imorgon börjar nästa kurs, sista kursen i termin 1. Vårdetik med livsåskådningsvetenskap. Helt otroligt att jag om ett par veckor har gått klart min första termin! Om tre veckor börjar vårt jullov och det varar ända fram till 8/1 men de sista dagarna innan skolstarten kommer jag plugg om kvällarna för den 8/1 så kör det igång på allvar igen. Men men två veckor utan att plugga känns riktigt skönt!
 
Denna helg har också gått i 180. Igår, lördag så åkte vi och tittade på julklappar och det blev köpt en hel del. Samuels är klara och även till de vi ska ge i Skåne. Nu är bara Alicia och Henry kvar men eftersom Henry fyller år 12/12 så kan vi ju inte köpa julklappar innan dess. Så deras julklappar köpes som vanligt ett par dagar innan jul, mitt i julruschen =)
 
 
 
 
Väl hemma så gick Alicia och Henry på barnkalas och under tiden de var där så tog jag fram allt julpynt och pyntade hela lägenheten. Mys på hög nivå men Samuel skulle på julgranens kulor hela tiden... Och inget kan stå framme på borden tyvärr. Vår lille marodör är på allt!
 
Idag söndag så har vi varit och fotograferat Samuel i en affär för de har slutat med fotografering på hans förskola. Men det var inte lätt, han skrek och gnällde så jag fick hålla honom i famnen och hon fick ta 5 bilder innan han gav upp. Så inte världens bästa bild men alltid roligt att ha ett kort varje år och ett som mormor kan ha på sin barnbarnsvägg. Samuels hår lever sitt eget liv och jag vet inte hur vi ska göra. Han kommer aldrig sitta still hos frisören och som det ser ut nu så skäms vi nästan...
 
 
 
Resten av denna dag har vi storstädat, bakat fler hallongrottor och chokladbollar inför Henrys kalas. Barnen är så glada för att det är julpyntat, första advent och så var det dags för första luckan i deras kalendrar. Och så längtar de tills vi åker ner till Skåne.=)
 
Nästa vecka ska jag med Samuel till neuropediatriska mottagningen på Astrid Lindgrens sjukhus för en koll av hans huvudform och utstående pannben. Jag är inte orolig men det är bra att de håller koll på det.
 
Nu måste jag lägga mig, varit alldeles för sena kvällar senaste veckan....
 
Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

bra med skolan :)

men jullov? har man det i stockholm? för vår hösttermin gick alltid in i första veckan i januari, slutade på en fredag och sen började vårterminen på måndagen därpå. Så vi hade alltid tentor över jul och nyår.

Svar: Vår skola har det på gamla elevers begäran. Vi börjar istället två veckor tidigare på hösten än övriga skolor. Tycker det är bra! :)
Chetti

2013-12-02 @ 07:42:14
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Hej!

Var fotade ni Samuel? Min son är jämngammal med honom och de fotar nte på hans förskola heller. Vore så kul med foto att spara och ge i julklapp.

Kram
/Malin

Svar: De hade fotografering på Ica Maxi i Botkyrka fredag-söndag men kolla www.fovea.se Det är de som fotograferade, kolla hemsidan för de åker runt på lite olika ställen i Sverige och fotograferar.
Chetti

2013-12-02 @ 09:57:04
URL: http://www.pygmalion.blogg.se
Postat av: Stamp-E

jaja övernajs ju..

2013-12-02 @ 15:38:01
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0