Lördag in tha house

Igårkväll kollade vi på två filmer
 
 
Hotell Transylvanien. Animerad barnfilm och jag älskade den. Alla läskiga figurer, handlingen och alltihopa! Se den om ni inte sett den! Och detta kommer från en som egentligen inte gillar barnfilm =)
 
 
Argo. Baserad på en riktig händelse. Filmen utspelar sig i Iran och året är 1979. Sex amerikanska medborgare flyr amerikanska ambassaden när den stormas av civilbefolkning. USA har gett asyl åt deras ledare, en mycket hatad sådan så de är minst sagt ursinniga. Kanadensiska ambassaden hjälper dem. Mycket spännande och Ben Affleck som både producerat filmen och spelar huvudrollen är superb.

Nu börjar jag bli nervös över högskoleprovet. Jag har kollat på gamla prov och matten är nu uppdelat i tre provdelar och jag förstår ingenting. Gissar mig igenom proven. Vill så gärna kunna detta =(
Jag måste kanske ha en privatlärare?!
Ordförståelsen, statistik, tabeller och sådant tror jag att jag kommer få någorlunda bra på. Även svenska och engelska texterna. Hoppas kanske dessa delar kan väga upp för de tre svårare mattedelarna...
 
 
Det finns läkemedelsberäkning på sjukhusprogrammet och det är jag oxå lite nervös för. Men jag ska öva, öva och öva. Man måste ha alla rätt på dessa tentor och det förstår jag! Man får ju inte ge fel dos till en patient :/
Jag kommer göra omtenta, på omtenta om det så behövs för jag vill så gärna klara det!
Jag har kollat på gamla tentor och detär inte jättesvårt men man måste kunna formlerna, omvandla fram och tillbaka på olika sätt m.m. Gälller att ha tungan rätt i mun =)
 
Jag börjar också tänka på om jag kommer hinna med studierna? Tänk om barnen är sjuka mycket... F måste troligen ta över vabben en hel del men i dagsläget vet vi inte ens vad han gör i höst. Jobbar, fotbollstränare på heltid, taxichaufför, agent? För han ska ta ett agenttest nu i mars/april som kan ge honom tillstånd att ta hit spelare och få in dem i svenska fotbollslag. Vilket betyder mycket resande m.m.
Hmm kan ju inte ta ut problemen i förskott. Vi får se helt enkelt, kanske behövs en nanny trots allt =)
 
 
Idag ska vi till Folket Hus i Hallunda. Kulturskolan har någon familjefest med prova på grejer, godis m.m. 12-16. Sedan ska barnen på barnkalas 15-18.
Och ikväll är det del 3 av Melodifestivalen!
 
Det blir säkerligen någon film idag också, är inne i min filmperiod igen, kul!
 
Ha en fortsatt härlig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0