Helgen rullar på

Igår, fredag så var jag ju uppe med urinprov som visade att urinvägsinfektionen var borta men där var lite annat krafs i urinen. Så de skulle skicka den på odling och så ska läkaren ringa mig om svaret samt att jag ville prata om hur vanligt det är att man kan gå med urinvägsinfektion utan att känna av det. Hur ska vi göra i framtiden?
 
Jag cyklade en dryg mil på träningscykeln men åt mer än jag tränade bort... Det är förkastligt hur dåligt jag skött mig i veckan. Jag vet ju att jag kan sköta mig och hålla mig till lördagar men i veckan har det inte gått. Jag har varit sugen i princip hela dagen lång...
Vi får se om jag kan hitta tillbaka fr o m imorgon, hoppas det! Vill ju helst inte gå upp en massa nu när jag är så nära målet...
 
 
Idag åkte vi iväg till ett inomhusbad, Huddingehallen. Barnen hade jätteroligt och även jag badade. Samuel var så glad och vild :D
Shit vad kallt vi har... -10 och det känns i kroppen...
 
Nu blir det till att vara hemma och mysa resten av kvällen, dator och film.
 
Imorgon ska Henry troligen börja bowla i Vårby. De tränar mellan 17-18 och det var bara att komma ner. Kostar 60kr/gång men vi får se om han vill fortsätta sedan.
 
 
Ja, ingen veckans vägning idag trots att jag borde gjort det för att se vad jag gått upp i veckan. Varför ska det vara så svårt att äta normala mängder och undvika sötsaker mitt i veckan? När mitt sug slår på så är det outhärdligt och jag kan inte stå emot. Jobbigt... Men träna gör jag så det är jag glad över!
 
Ni får fortsätta njuta av helgen!
 
Vill ha tips på saker man kan göra med barnen, som passar bebis och äldre barn?!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja det är bara du som kan bryta det.

Kul med ny aktivitet. På onsdag så ska E prova på KungFu och förhoppningsvis börja med det.

HAI

Svar: Japp det hänger på mig!
Vi åkte aldrig till bowlingen. Tycker det är en dum tid 17-18 på en söndag... Ska kolla upp andra bowlingklubbar och deras tider. Vill att Henry ska göra något och han valde själv bowling :)

Kul med kungfu
Chetti

2013-01-21 @ 08:06:09
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

aha ok ok... tja det är klassisk träningstid ju... hellre det på en söndag än som e:s 17-18 på en onsdag... va.. det är f-n överbängt... k får dra dit med honom och lill-bluppen.. för jag hinner inte.. o vi hinner inte käka innan knappt... så det är drygt... men ja, vi hoppas han ska gilla kungfu, det är hans eget önskemål.

Svar: Jo, det är sant att det är bra att det är en söndag. Bara vi som är lata haha :DVi får pallra oss dit på söndag helt enkelt!

Hoppas han kommer gilla det! Bra att barnen gör något efter skolan istället för att sitta framför datorn/tvspel
Chetti

2013-01-21 @ 11:53:03
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

japp det är ni som är lata haha....

annars får ni hitta något annat..

2013-01-21 @ 16:12:31
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0